Bloggerevent i Aarhus

Krøller eller ej

mellem

//Reklame//Indeholder et sponsoreret produkt//

Så blev det dagen, hvor min 30 års fødselsdag skulle fejres sammen med alle vores dejlige venner.

Som altid var fordelingen klar, T stod for hovedretten, hvilket resulterede i en bøf på over 300 gram pr. person, og jeg stod for desserten, hvilket resulterede i et mindre sukkerchok.

Jeg havde lavet en lagkage med blåbærgele og en creme af mascarpone og blåbær. Den blev SÅ fin og smagte fantastisk. Og ved I hvad? Jeg fik ikke taget billeder af den! Dumt..! Kagen skar jeg ud i portioner og serverede sammen med et højt glad med hjemmelavet gammeldags æblekage. Det faldt i god jord, skulle jeg lige hilse og sige. Men menuen var godt planlagt, for jeg kunne lave det meste aftenen inden, så lørdagen kunne bruges på afslapning, borddækning, og jeg havde masser af tid til mig selv.

Derfor var det også oplagt at prøve mit nye hh simonsen rod VS3 krøllejern, som jeg har fået sponsoreret. Jeg bruger normalt et krøllejern med klemme på, som holder håret fat, så jeg var rigtig spændt på, hvordan denne her uden klemme var at bruge. Men det er ret smart, for i æsken er der en varmebeskyttende handske, så man ikke brænder de fingre man har holder håret fast om krøllejernet med. Det er altså smart. Jeg brændte mig ikke én eneste gang, og jeg synes mine krøller blev så fine. Og så var de ret hurtige at lave. Krøllejernet kan klare ret store totter hår ad gangen, hvilket er helt perfekt, hvis man ligesom jeg er lidt utålmodig, og godt kan lide de lidt store, uperfekte krøller.

kroellejern

I mit klædeskab er udvalget efterhånden ret begrænset, maven vokser hurtig, blop vil åbenbart gerne have meget plads inde i maven 🙂 Men min fine blå blondekjole fra Soaked in Luxury kan jeg heldigvis stadig passe, så den udgjorde aftenens outfit. Det er sjovt at følge med i, hvordan maven vokser, og tøjet bliver for langsomt. Hvad skal det dog ikke ende med 🙂

hel

Skoene er fra Ecco, og er favoritter til festlige begivenheder.

Jeg fik i øvrigt vildt meget ros for mine krøller, og fik anbefalet hh simonsen rod VS3 krøllejernet til nogle stykker, og jeg vil bestemt også anbefale det til Jer, hvis nogle af Jer overvejer at investere i sådan et.

Dagen efter sad krøllerne i øvrigt stadig godt, og så bestemt mere friske ud, end jeg gjorde. Utrolig så træt man kan være dagen derpå, selvom man ikke har rørt én dråbe alkohol.

Jeg havde en helt perfekt fødselsdagsfest, jeg håber, og tror, at gæsterne hyggede sig, og jeg fik SÅ mange fantastiske gaver, som jeg glæder mig til at vise Jer løbende.

portraet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerevent i Aarhus