Empties april

Bloggerevent i Aarhus

mad1

I går var jeg inviteret til bloggerevent i Aarhus med de søde piger fra AMAZE PR & Communication og en masse skønne bloggere og Instagram piger.

Det er faktisk først gang, jeg er til event i Aarhus, normalt foregår det meste i København, hvor jeg tager over, når det passer ind i kalenderen.

Men i går havde AMAZE altså rykket teltpælene op, og var flyttet fra København til Aarhus for en enkelt dag. Det var en super aften med lækre snacks, som I kan se på billederne. Mums mums, jeg hapsede løs af lækkerierne.

Til arrangementet var der en del andre bloggere, end dem jeg normalt møder i København, og det var super hyggeligt at møde nogle nye søde mennesker. Hvor elsker jeg altså bare arrangementer som denne – flere af dem tak 🙂

mad3

Det var faktisk også første gang, jeg havde mit nye kamera med til et arrangement, så jeg var lidt spændt på, hvordan den ville være. Men den er altså bare super god, og er så godt tilfreds med billederne.

Det er Nikon 1 J5 med et 10-30 mm 1 NIKKOR objektiv, jeg har købt. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den fylder godt nok lidt mere end mit gamle kamera, så den kan ikke være i en clutch, men det overlever jeg nok.

1

Arrangementet var i Kunsthal Aarhus, hvor mange af de brands som AMAZE repræsenterer var vist fint frem på podier. Så der var god mulighed for at se, prøve, dufte og høre en masse om alle de forskellige lækre mærker – Beauty Heaven siger jeg bare!

Jeg vil til slut lige sige, at ud over det lækre mad så fik jeg en mega gigantisk goodiebag med mig hjem, så nu er der masser af lækkerier, der skal testet i den kommende tid. Jeg glæder mig, og jeg lover at vise alle de fine ting frem her på bloggen, efterhånden som jeg får testet dem.

Ej, bliver helt lækkersulten igen, nu hvor jeg sidder, og kigger på de her madbilleder 🙂 Tak til AMAZE for en dejlig aften.

mad4 2 mad2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties april