Kom med til min fødselsdag

Empties april

empties-april

Jeg er skuffet over mig selv.. Lad mig bare sige det, som det er.. Jeg havde regnet med, at jeg ville være bedre!

Her taler jeg (selvfølgelig) om mit projekt med at få tømt ud i gamle produkter i mine skabe, så der kan blive plads (til nye spændende produkter) og så baby også kan få et skab til sine ting, når den tid kommer.

På billedet ses de ting, som jeg, her hvor april er slut, kan smide ud.

De 4 øverste produkter er tomme, og det er jo det, der er målet for mig. At få tømt en masse produkter, men samtidig skal de jo bruges, og jeg er ikke interesseret i at smide ting ud bare for at få ryddet op. Tingene skal bruges. Og derfor kan jeg jo selvfølgelig heller ikke tømme flere produkter end, hvad behovet ligesom er til. Det tager nu engang sin tid at tømme en hel dagcreme, hårshampoo og sådan -heldigvis da.

Lad os kigge nærmere på de 4 produkter, jeg har tømt i løbet af april.

Håndcremen fra human + kind har jeg faktisk været rigtig glad for. Den har holdt længere end den nok normalt ville,  da jeg er typen, der har en håndcreme liggende alle mulige steder, og når man som jeg har gang i 4-5 forskellige håndcremer, så går der jo lidt længere tid, inden man får dem tømt.

Eyelineren er med en fast kohl i den ene ende, sådan en af dem man skruer længere og længere op i takt med, at man bruger den. Og den del har jeg tømt helt. I den anden ende er der en flydende eyeliner, og den har jeg kun brugt én enkelt gang tror jeg, så nu er den helt tørret ind. Egentlig bruger jeg ikke særlig meget eyeliner, jeg foretrækker at bruge en øjenskygge som eyeliner, men sådan har det ikke altid været. For år tilbage havde jeg altid en sort kohl i den våde kant under øjet og ofte også som almindelig eyeliner langs vippekanten hvilket betyder at jeg stadig har en del eyelinere liggende, som jeg så nu forsøger at få brugt op.

Øjenmakeupfjerneren har jeg ikke været stor fan af, jeg synes ikke den var så effektiv til at fjerne mascara. Den var meget cremet i konsistensen, og jeg synes mest af alt bare, at den kørte rundt på overfladen af huden. Men nu er den brugt og ude af verden, og det er i hvert fald ikke en, jeg kommer til at købe igen.

I den lille krukke har der været en sheet mask fra DM skincare, som jeg har fået sponsoreret. Det er jo en af de slags ting, der er nemme at få brugt op. 10 minutter én aften, og så er den ligesom væk. Masken var ganske lækker, og der er bare noget sjovt over at sidde med sådan en sheet mask i hele hovedet.

Den blå flydende eyeliner og deodoranten har jeg faktisk ikke tømt. Men eyelineren er total skilt og umulig at bruge, den er blevet for gammel. Og det var ærlig talt også nok et fejlkøb, jeg gjorde mig der. Blå metallic flydende eyeliner bliver vidst aldrig rigtig mig 🙂

Deodoranten har jeg tidligere haft med på ferie, da jeg ikke kunne finde en spray deodorant, der var lille nok til at komme med i håndbagagen. Det er en roll-on, hvilket jeg ikke er stor fan af. Det betyder også, at jeg ikke har brugt den siden ferien. Jeg fandt den så frem her forleden, og prøvede den på. Men den var blevet for gammel, og effekten var fuldstændig forduftet. Og en deodorant der ikke virker, er ikke meget værd, så den er røget i skraldespanden.

Til slut er der solpudderen, som jeg fik sidste sommer. Jeg brugte den lidt i sommerperioden, men var ikke specielt glad for farven. Den er for orange til mig, så den blev gemt væk. Nu fandt jeg den så frem igen, men ved i hvad? Den er sjovt nok stadig orange.. Så ud med den.

Det var en gennemgang af mine empties for april. Som jeg startede med at skrive, så er jeg selv lidt skuffet over, at jeg ikke har fået tømt flere ting, når jeg nu synes, jeg har gjort en ihærdig indsats. Når det så er sagt, så har jeg jo en hel del dage bare siddet herhjemme og skrevet på min hovedopgave, og så bruger jeg altså ikke særlig mange produkter.

Så forhåbentlig byder maj på flere arrangementer, så jeg ikke bare sidder herhjemme, og stener foran computeren 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kom med til min fødselsdag