Makeup of the Day

Kom med til min fødselsdag

mave

Sådan ser man ud når man har rund fødselsdag, fylder 30 år, er lykkelig gravid, og bare generelt har det rigtig godt.

Min mor har taget billedet om formiddagen på min fødselsdag, hvor jeg shoppede og spiste frokost med min dejlige mor.

Aftenen før havde vi hele familien og svigerfamilien til fødseldag, og dertil bagte jeg cup cakes. De blev overhovedet ikke, som jeg havde planlagt, men de blev da serveret, og her får i også et par billeder af serveringen.

kage2

Eftermiddagen og aftenen blev brugt med min skønne mand, og vi var ude og spise burger og fritter. Lige noget der faldt i god jord hos hende den gravide 🙂

Om morgenen blev jeg vækket med fødselsdagssang og gaver på sengen, og stod op til rundstykker og wienerbrød. Synes det var vildt hyggeligt at T var stået tidligt op, og havde ordnet alt det, inden han skulle på job. Endnu en grund til hvorfor jeg elsker ham så højt.

mad

Burger, fritter og chili cheese tops, så bliver det ikke bedre. Jeg levnede godt nok en hel del, hvilket er en ting, der er kommet her i min graviditet. Jeg kan ikke spise så meget af gangen, men til gengæld så bliver jeg ret hurtigt (lækker) sulten igen. Men nøj, maden smagte godt. Vi spiste på den nyåbnede Café Vivaldi her i Esbjerg, og det kan bestemt anbefales. Jeg skal i hvert fald prøve det igen.

hel

På min fødselsdag var jeg 13+2 henne i min graviditet, og maven er allerede begyndt at fylde godt. Jeg elsker det!

Det betyder så også, at jeg er ved at være udfordret på mængden af tøj i klædeskabet som stadig passer, men heldigvis fik jeg en del nyt (graviditets) tøj i fødselsdagsgave. Men jeg vil naturligvis gerne kunne bruge mit almindelige tøj så lang tid som muligt, for lad os bare være ærlige. Det er faktisk temmelig svært at finde sådan rigtig cool graviditetstøj, desværre.

Kjolen fik jeg af min mor i julegave, og den kan jeg nok heldigvis passe i en hel del tid endnu. Lige nu med et par graviditets strømpebukser under, men hvor bliver det lækkert, når vejret snart er til bare ben.

Det var lige en lille tur med til min fødselsdag, men der er jo ingen billeder af mine (mange) fødselsdagsgaver, så det skal der selvfølgelig nok komme i løbet af det næste stykke tid.

Nu vil jeg ud i skabet og se, hvad jeg kan finde og spise. For det er trods alt lidt tid siden, jeg spiste aftensmad, og jeg har også spist min aften is. Måske den står på TUC kiks og mælk nu 🙂

kage1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup of the Day