DIY Sheet maske

2017 hårtrend

fladjern

1

Nyt år – Nyt hår

2017 byder på mange nye trends indenfor både beauty og fashion, og den jeg viser her i dag, er super nem at få.

Det er vores allesammens Kim K, som er ophavsmand til denne trend, og jeg ligner hende bestemt ikke, men derfor må man jo gerne lade sig inspirere.

Trenden er: Taaadaa – LANGT GLAT HÅR.

Niks, der er intet revolutionerende over det, men ikke desto mindre, så bliver langt glat hår The Bomb i 2017.

Hvis man har kort hår, skal man selvfølgelig have gang i nogle extensions, men ellers er det da en lækker trend, der er lige til at gå til for os, der har lidt længde på håret.

Jeg har brugt min HH Simonsen Signature Styler, som lige nu er på tilbud til 50% lige her.

Derefter bruger jeg Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru, som er en super lækker olie, der er rigtig god til at tæmme lokkerne med. Jeg bruger et enkelt pump, som jeg fordeler i håret for at lægge små hår ned og samle spidserne. Den giver desuden et fint shine til håret.

En nem og hurtig måde at style håret på for os, der ikke er super fantastiske til de store håropsætninger, eller bare til de morgener, hvor det skal gå lidt stærkt.

Hvis vi skal kigge lidt mere på Kim K´s stil, nu hvor vi er i gang, så har jeg, til looket her, valgt en blondetop og nude læber, da det ofte er noget, man ser hende med. Jeg fik for lidt tid siden Kardashian Beauty læbestiften i en goodiebag, men havde ikke lige fået prøvet den. Men den skulle selvfølgelig på til det her look. Og jeg var faktisk ret positiv over den. Der er lipliner i den ene ende og læbestift i den anden ende. Produkterne er super nemme at påføre, og farven er ret sej, synes jeg. Den hedder In the Nude/ Au Naturél. Holdbarheden er også ganske fin.

Så det var mit bud et Kim K look a la 2017, hvor én af de store trends netop bliver langt glat hår.

kim lip

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Sheet maske