Tip: Lip Plumper

Test: Skinroller

alle-produkter-samlet

Så blev det endelig min tur til at teste en dermaroller eller skinroller, som denne rulle med nåle jo også hedder.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk var lidt nervøs for at bruge den, for jeg troede måske nok, at det ville gøre ondt at bruge den, for det er jo NÅLE, man ruller rundt i hovedet! Det gjorde så faktisk også, at jeg havde den liggende i næsten én måned, inden jeg fik den prøvet første gang.

Inden man bruger sin skinroller, skal huden renses helt for makeup og skidt og snavs.

Min rulle er fra SwissClinic, og har nåle på 0,2 mm, så den kan bruges i hele ansigtet -også omkring øjnene.

Jeg arbejdede fra halsen og op mod panden, og sørgede for at være meget omhyggelig med at komme over alle områder af ansigtet. Jeg ruller frem og tilbage omkring 5 gange og sørger for at rulle i alle retninger, også diagonalt.

Og ved i hvad? Det gjorde faktisk næsten ikke ondt. Jeg synes, det var lidt ømt lige under hagen og i panden, men ellers var det slet ikke slemt.

På billedet lige herunder, kan i se mit ansigt efter brug af skinrolleren. Jeg havde selv forventet, at jeg ville være mega rød i ansigtet, men det synes jeg faktisk ikke var slemt.

mig-efter-rulle

Efter at have brugt min skinroller sprayede jeg rigeligt med Pommist Hydration Spray fra Jane Iredale i ansigtet, både for at lindre den smule irritation, der var kommet, og for at tilføre fugt.

Jeg havde ligeledes fundet Clinique Redness Solution frem, så jeg dagen efter ville kunne dække min rødme, hvis ikke den var forsvundet. Men det var slet ikke nødvendigt. Allerede inden jeg gik i seng om aftenen var rødmen væk, og jeg har endda tendens til lidt sart hud.

Skinrolleren skal bruges hver dag i 5 dage, hvorefter man holder en pause på en uges tid, inden man igen bruger den i 5 dage.

Nu har jeg brugt den i noget tid, og synes faktisk min hud ser mere frisk og strålende ud. Dog har den ikke haft den store effekt på mine mange urenheder, hvilket jeg naturligvis havde håbet på.

Det skinrolleren gør er, at nålene går ind og prikker små mikroskopiske huller i huden, hvilket gør, at huden arbejder på højtryk for at reparere huden igen. Dette giver så altså en lækker hud, og skal på sigt kunne mindske synligheden af rynker og ar efter for eksempel akne.

tre-produkter-swiss

3 kommentarer

  • Det kan du tro. Men tror faktisk, at jeg måske laver et indlæg på blogger om det 😊😊. Du må have en smuk weekend!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige købt en Dermaroller, og ligesom dig har jeg kigget på den og tænkt, at det her kommer til at gøre ondt. Så rart at læse at det ikke er så slemt.

    Så nu må jeg i gang her til aften. Er meget spændt på at se om der kommer gode resultater. Min hud er jo begyndt at miste sin elasticitet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Ja, man er ærlig talt lidt nervøs, når man står der og kigger på rullen, som mest af alt ligner et torturværktøj.
      Jeg håber virkelig du bliver glad for den, og jeg vil da vildt gerne høre dine erfaringer med dermarolleren, så vend endelig tilbage med din mening 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Lip Plumper