Empties August 17

Red Knit

hoej

Strik: Gina Tricot ( I butikkerne nu )     Jeans: H&M Mama     Støvler: H&M

Midt i projekt indretning af hus, blev der også lige tid til at tage et par outfit billeder af min nye lækre røde strik.

Endelig fandt jeg en almindelig (læs: ikke gravid) rød strik, som er lang nok til at nå ned om min efterhånden ret store mave. Jeg har i lidt tid været på jagt efter enten en rød sweatshirt eller strik, så det var skønt endelig at finde én, der passer.

Jeg har lige godt 6 uger tilbage til termin, så det er altså lige om snart at vores lille familie på to bliver til tre.

Jeg har ikke meget efterårs/vinter tøj, som jeg kan passe, så det skal helst ikke blive alt for koldt, inden jeg skal føde, og forhåbentligt efter ikke alt for lang tid kan komme tilbage i mit normale tøj igen.

Der er så kort tid tilbage af graviditeten, at jeg ikke rigtig gider købe mere ventetøj, så derfor var jeg altså ekstra begejstret, da jeg fandt den her lækre røde strik i Gina Tricot, og jeg så kunne passe den. Jubii 🙂

Billederne er taget i vores nye gårdhave, hvor er det altså bare skønt at være flyttet i hus. Der er stadig en hel del ting, der skal gøres i huset, men jeg lover, at jeg snart deler nogle billeder af vores nye fine hjem.

front

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties August 17