Dorothy Perkins graviditetskjole

Dreng eller pige?

baby

Prøv lige at se en lille lækkerhed <3 Det er vores lille baby, som vi endnu engang fik lov til at se ind til til vores 20-ugers scanning i dag.

Det var en dag, vi havde set frem til i meget lang tid. Her bliver baby kigget igennem fra den ene ende til den anden, og bliver tjekket for, om alt er som det skal være.

Vi havde i dag en rigtig god oplevelse til scanningen, og heldigvis kunne den søde scanningsdame fortælle, at alt er, som det skal være med vores lille baby.

Og så var vi så heldige, at hun også kunne se kønnet på vores lille baby. Men faktisk så vidste vi godt kønnet, for vi har “snydt” lidt og betalt for en kønsscanning for nogle uger siden, men havde valgt ikke at offentliggøre kønnet før efter scanningen i dag.

Men nu kan vi så fortælle, at vi skal være de stolte forældre til en lille DRENG.

Vi skal have en søn <3

Faktisk så har vi også efterhånden købt rigtig mange ting til baby, og i går blev barnevognen købt, og i dag kom autostolen så i hus, efter at jeg stod i kø i morges til et mega godt køtilbud.

Meeen altså, der skal jo bruges mange ting til sådan en lille fyr, så der skal (heldigvis) en del mere shopping til. Så den står altså på blåt og grønt, politibiler og traktorer herhjemme i de næste mange år. Det er da fantastisk <3

Det er lidt sjovt, og måske tilfældigt, men allerede helt i starten af min graviditet fik jeg en fornemmelse af, at det er en lille dreng, der er inde i maven. Så herhjemme har det i lang tid været helt naturligt, at det er en søn vi skal have. Og faktisk må vi nok indrømme, at vi ville være blevet overraskede, hvis scanningerne havde vist en pige, for i vores verden så var det bare helt naturligt med en dreng, selvom en lille pige naturligvis havde været lige så velkommen.

Så må vi jo bare vente til november og se, om han bliver en mini udgave af sin far, eller om han også kommer til at ligne sin mor lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dorothy Perkins graviditetskjole