Masker fra Plaisir

Empties August 17

1

sponsoreret

Bedre sent end aldrig, er det ikke sådan man siger? Jeg har simpelthen været fuldt beskæftiget med projekt flytte i hus, og det er derfor super stille på bloggen i de her dage. Det beklager jeg, men i aften fik jeg så fundet tiden til at lave det her indlæg omkring mine empties for august måned. En kort gennemgang af alle de produkter, jeg fik brugt op i løbet af august, hvad jeg synes om dem, og hvor stolt jeg er over, at jeg endnu en måned har fået tømt ud i nogle af de mange produkter, jeg har stående i skabene.

Pudderbørsten er fra et billigt sæt med makeupbørster fra Trend, som jeg fik i gave for en del år siden. Jeg har aldrig været glad for den, og da jeg så en dag var nød til at bruge den, fordi alle mine andre pensler fra våde og nyvaskede, blev jeg endnu engang mindet om, hvor dårlig den er. Hårene er stive, opsamler dårligt makeuppen, og støver mere end den fordeler pudderen i ansigtet. Så nu røg den altså ud.

DECLÈOR Baume Excellence er en enormt fed balm til ansigtet. Den er simpelthen så fedtet, at jeg næsten ikke kunne holde ud at have den i ansigtet, men min hud elskede den. Min hud sugede fugt og næring til sig, og jeg vågnede op med den lækreste hud. Jeg burde virkelig købe den igen, men det kommer altså nok ikke til at ske. Undskyld hud.

Chocomania Beautifying Oil dufter himmelsk (nogle vil mene kvalm) af chokolade. Jeg er pjattet med duften, men T hader den. Jeg har primært brugt olien på mine ben og lidt i hårspidserne.

Beauty Blender der simpelthen er blevet ulækker, og som nu må smides ud. Den var blevet slidt, så den var stort set umulig at gøre ordentlig ren, og så var den også begyndt at fnulre. Ikke optimalt, så i skaldespanden med den. Ellers en ganske udmærket svamp, som jeg primært har brugt til concealer.

Dennis Knudsen 3 in 1 Micellar Cleansing Solution er en rensevand på spray, der gør den super nem at dosere. Den er dejlig mild mod huden, og jeg har været rigtig glad for at bruge den. Den fjerner måde øjenmakeup og renser ansigtet. Dejligt med et produkt, der kan mere end én ting.

Vichy Idélia dagcreme og øjencreme er begge rigtig fine produkter virker det til. Det var som I nok kan se, to prøvestørrelser jeg havde, så jeg har selvsagt ikke prøvet cremerne i så lang tid men især øjencremen faldt jeg for med det samme. Den lysner så fint op omkring øjenomgivelserne, og jeg så straks mere vågen ud. Desuden var konsistensen lækker let. Helt sikkert en øjencreme, jeg kunne finde på at købe. (Når altså lige jeg har fået ryddet ud i de øjencremer, jeg har stående i forvejen.)

Juhldal Sun Lotion SPF 10 er en lækker let solcreme. Normalt bruger jeg aldrig SPF 10, da det er alt for lidt til min lyse sarte hud. Men den her sommer, hvor jeg har været gravid, har jeg været ekstra sart overfor solen, hvilket har medført, at jeg faktisk har brugt solcreme på dage, hvor jeg normalt ikke ville have brugt solcreme, enten fordi det var overskyet eller fordi, jeg ikke skulle være ret meget ude. Men til netop de dage har jeg været rigtig glad for denne her. Og egentlig burde man jo bruge solcreme stort set alle dage, for at passe på sig selv, og dertil er det her altså et godt bud.

AVIVIR Aloe Vera anti-age Sun face brugte jeg hele sidste sommer, og nu har jeg så tømt endnu én i år. Eller det vil sige, at det er ikke kun mig, der bruger den. Den er så let i konsistensen, at selv T vil bruge den, og så er den rigtig venlig overfor hans kontaktlinser, hvilket virkelig er et plus. Den kan varmt anbefales til måde mænd og kvinder.

Matas Sololie er lækker, fordi den er på spray. Ofte køber jeg mine solprodukter på spray, da jeg synes, det er mest praktisk, når man er på farten. Olien er en smule fedtet, lige når den kommer på huden, men det forsvinder meget hurtigt, så selvom jeg er typen, der hader at være fedtet, så kan jeg faktisk godt bruge den her sololie.

Etui med Lip Gloss og Creme øjenskygger fik jeg i gave for meget lang tid siden. Jeg kan ikke se mærket, og produkterne var ikke gode dengang, og de er det stadig ikke. Øjenskyggerne skøjter rundt på øjenlågene og man får tørre læber af de her gloss. Ikke godt. Jeg har dog brugt nogle af dem som blush, men uden at jeg på noget tidspunkt, har været rigtig godt tilfreds med resultatet, så nu er det på tide at sige farvel til den, og smide den i skraldespanden.

JOICO Body Luxe Volumizing Foam er en helt let skum, der mest af alt minder om sæbeskum. Det skal fordeles i håndklædetørt hår, hvorefter man føntørre håret for at skabe volume. Den er virkelig effektiv, og klart en af mine favoritter blandt august måneds opbrugte produkter.

Urtekram Day Cream Nordic Birch har en noget “urtet” duft, som jeg ikke er vildt begejstret for. Men når det så er sagt, så har min hud været rigtig glad for cremen, og derfor er den også helt tom nu. Den er på pumpe, hvilket er dejligt hygiejnisk, fremfor hvis man skal have klør fem ned i en krukke med creme.

Rexona deodorant er en tilbagevendende ting blandt mine empties. Deo skal der jo til, og det er typisk et af de steder, hvor jeg sparer penge, og køber nogle billige på tilbud.

Vanilla Brulee Body Polish er en mellemting mellem en shower gel og en scrub. Måske synes jeg, det er et lidt overflødigt produkt, ment på den måde, at de dage jeg har tid til at scrubbe min hud, vil jeg hellere bruge en rigtig scrub. Og jeg synes heller ikke, den kan erstatte en shower gel, så det bliver lidt sådan et ekstra produkt til hverdag, som alligevel ikke rigtig gør nogen forskel. Duften er jeg dog ret vild med.

Det var så en gennemgang af de mange produkter, jeg fik tømt (og smidt ud) i løbet af august måned. Det var faktisk vildt mange produkter, hvis jeg selv skal sige det, og også nogle lidt andre produkter, end jeg som oftest får tømt. Jeg håber du kunne lide at læse med, for jeg lover, at der kommer et lignende indlæg i næste måned 🙂

2

3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masker fra Plaisir