Kenzo bag

Highstreet fund: Biker jakke

jakke2

Jakke: H&M (I butikkerne nu)     Strik: H&M     Jeans: Zara     Støvler: Mango

 Jeg elsker elsker elsker Highstreet butikker, hvilket man nok også kan se ret klart, når man kigger på, hvor tøjet i dagens outfit er fra. I mine øjne er alt, hvad jeg har på, på billedet i dag, Highstreet fund. Men det er “læder” jakken, jeg egentlig gerne vil fremhæve. Den er nemlig i butikkerne nu, og koster kun 399 kr. Det synes jeg altså er vildt billigt!

Jeg så den første gang i en mail fra H&M, og faldt for den med det samme. Jeg gik dagen efter ind i en H&M for at kigge på den, men af en eller anden grund så fik jeg mig selv overbevist om, at jeg ikke behøvede (endnu) en jakke. Så jeg gik tomhændet hjem.

Men jeg gik alligevel de næste par dage og tænkte på den jakke. Og da den så hoppede op på facebook i et facebookopslag fra H&M, så blev jeg altså nød til at tage i H&M og prøve den. Så afsted med mig, og ind i H&M (igen).

Og så fik jeg den så prøvet, og den er altså virkelig fin. Denne gang fik jeg mig selv overbevist om, at den alligevel lige var den jakke, som jeg manglede i min garderobe. Men ved I hvad? Nu mangler den ikke i garderoben mere, jeg købte den nemlig. Og det er jeg så glad for, at jeg gjorde. Den er lidt længere end den læder, biker jakke, som jeg har i forvejen, og det synes jeg er vildt rart. Nu må det gerne blive lidt lunere, så den kan komme mere i brug.

Til slut vil jeg bare lige sige: Yayyyy, det er fredag og WEEKEND 🙂

jakke1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kenzo bag