Julehygge hos AMAZE

Life is Wild

2

Life is Wild.. Altså ikke mit liv, hahaha! Men det står der altså på min nye t-shirt, som jeg fik i adventsgave af min far sidste søndag. T-shirten er fra Gina Tricot, og er i butikkerne nu.

De lidt mere rå band- og statement t-shirts hitter virkelig lige nu, så hvis budgettet er lidt stramt her i december, og du kun skal købe én enkel ting til dig selv (og har styr på alt til dit jule- og nytårsoutfit) så lad det være en af de cool t-shirts, som heldigvis kan købes billigt i butikker som Gina Tricot, H&M og Zara.

Det er lidt sjovt, for min stil har alligevel ændret sig en del over årene, men en af de ting jeg vender tilbage til gang efter gang er netop den her type af t-shirts. De fungerer altså bare til det meste.

Synes i øvrigt min far er ret sej, når han nu helt af sig selv, har fundet den her gave til mig.

Er i lige så forkælede som mig, og får adventsgaver af jeres forældre? Jeg elsker juletiden 🙂 (Siger jeg, mens jeg sidder og spiser brændte mandler, og kigger på vores fine adventskrans.)

1

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge hos AMAZE