Ruby Hammer Recommends

Grey Knit

1

Strik og bukser: H&M

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker H&M. Man kan (næsten) altid finde lækre ting til billige penge.

Bukserne her har jeg vist før, men strikken er ny. Det er en gave fra T, og jeg elsker den. Den er flot, lækker, blød, varm og bare fantastisk. Den kommer jeg med garanti til at bruge rigtig meget hele vinteren. Og øv, hvor er det blevet koldt, så jeg er i hvert fald for alvor hoppet i vintertøjet, selvom vi “kun” er i starten af november.

Og så er det jo også bare super hyggeligt at have en lækker strik på <3

Jeg håber I alle sammen har haft en dejlig weekend? Jeg har haft en dejlig afslappende én af slagsen, for en gang sin skyld. Nu vil jeg gå i gang med at kigge på driftsøkonomi og investering, så jeg er forberedt til undervisning i næste uge. Øv, der er egentlig meget andet jeg hellere vil. Men med cirka 1 måned til eksamen, må jeg hellere få kigget lidt på det 🙂

Ha en god aften. Kram <3

2 3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruby Hammer Recommends