Grå blazer

Makeup til Valentines Day

makeup-2

1

Herhjemme fejrer vi ikke valentins dag, men det skal ikke forhindre mig i at lave en makeup, der er inspireret af netop denne romantiske dag, og som ville passe perfekt til en Valentines Day date.

Jeg har skabt et girly look med feminine lilla og pink farver, som klæder de fleste, uanset hudtone og hårfarve.

Hud:

Jeg elsker Youngblood, og alt basis makeup til huden, altså mineralpudder, contouring farve, blush og setting powder er alt sammen fra Youngblood. Produkterne købes samlet i kittet Youngblood Purely the Basics Kit – Light, hvor man får stort set alt, hvad man står og har brug for, til en almindelig basis makeup til huden. Det er virkelig et kit, hvor man får meget for pengene. Produkterne er lidt mindre i størrelsen, end hvis man køber dem enkeltvis, men de holder virkelig længe, da det hele er enormt drøj i brug.

Der er to toner af mineral pudder i kittet, den mørke er alt for mørk til mig, men den kan bruges til at lave contouring med, så det gør slet ikke noget, at den er for mørk, og ikke kan bruges som almindelig pudder.

Det første jeg gør, når jeg skal lægge en makeup er at bruge en concealer. Lige nu bruger jeg New Cid I-Conceal Concealer. Jeg dækker render under øjnene, rødme på hage og omkring næsen og så bruger jeg den til at dække de voldsomt mange urenheder med, som jeg har i øjeblikket. Mega øv, men jeg håber på snart at finde et mirakelprodukt, der kan få dem til at forsvinde.

Concealeren har en indbygget pensel, så den er dejlig nem og hurtig at bruge.

makeupprodukter

Jeg elsker highlighter, og har efterhånden en hel del. Men dem kan man jo heldigvis aldrig få for mange af. Vel? Til looket her har jeg brugt New Cid I-illuminise  i farven Pearl på kindben og op til tindingen, på øjenbrynsbenene og i amorbuen . Det er en rigtig lækker highlighter, der giver det fineste perlemorsskær til huden.

Det kræver dig en smule forsigtighed, når man bruger en cremet higlighter ovenpå en pudder. Hvis ikke man er forsigtig, og kommer til at at trække eller tvære det cremede produkt henover puddermakeuppen, så ser det altså ikke særligt fiks ud. Så det er yderst vigtigt, at duppe cremeproduktet på med en finger eller en pensel.

Min base er nu færdig, og jeg sætter den med Jane Iredale Pommisst Hydration Spray. Sprayen er ligeledes mega god at have med i tasken, så man kan friske huden op med den i løbet af dagen. Hvis man som jeg, sidder på et kontor foran en pc hele dagen, hvis man er ude og flyve, eller generelt bevæger sig fra kulden udenfor og ind i radiatorvarmen indenfor kan huden blive temmelig tør, og der er en fugtspray altså en life saver.

Øjne:

Maybelline Colorshow Mono Eyeshadow  i farven Violet Vice ser vildt lilla ud, men den er så smuk, og afhængig af hvor meget produkt man bruger, så kan man bygge farven op. Men man kan også nøjes med en lille smule og lave et rigtig fint og sart look.

makeup-1

Den påfører jeg over globelinjen, ligesom jeg ville gøre, hvis jeg lavede en rigtig cut crease. Her blender jeg dog farverne mere sammen, og der er derfor ikke helt tale om en cut crease.

På billedet med alle produkterne ses det også tydeligt, at jeg efterhånden har brugt en del af den øjenskygge. Den er ikke så fotogen mere, men det er altså bare fordi, jeg er så vild med den. Jeg bruger den også til blush, hvilket jeg synes, den er fremragende til.

Herefter bruger jeg  New Cid I-Smoulder  i to farver; Amethyst og Ember. Amethyst bruger jeg på selve øjenlåget og Ember bruger jeg under øjet, hvor jeg også trækker lidt af den lilla farve med ned under øjet med skumapplikatoren, som jeg blender farverne sammen med.

De er ret nemme at bruge, og har to forskellige funktioner. I den ene ende er der en fast eyeliner, mens der i den anden ende er en super lækker cremet øjenskygge.

Afslutningsvis bruger jeg min absolutte yndlingsmascara Lancôme Hypnôse.

Bryn:

Jane Iredale Eyebrow Pencil dark brunette er det bedste produkt til bryn, jeg nogensinde har prøvet. Den passer mig  perfekt i farven, er nem at arbejde med, og holder hele dagen.

Produktet bruges godt nok ret hurtigt, og jeg har allerede investeret i en ny. Men det er der ikke noget at gøre ved, og det gør jeg altså gerne, indtil jeg finder en erstatning, der varer længere tid men er mindst lige så god.

lipstick

Læber:

Efter min mening har en valentins makeup brug for en læbestift. Jeg er ikke selv stor fan af gloss, og har her brugt Max Factor Colour Elixir Lipstick i farven Pomegranate. Den er lækker blød, farven er smuk, og så er den meget holdbar. Lige præcis sådan, som jeg synes, en læbestift skal være.

Jeg håber I kunne lide min gennemgang af min Valentines Day makeup (som altså også gerne må bruges til andre formål).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå blazer