Hue med pompom

Dagens makeup

ned

Sådan ser jeg ud i dag. Simpelthen 🙂 Billedet blev taget lige inden, jeg løb ud af døren i formiddags, og skulle til mine aller aller sidste 3 undervisningslektioner på akademiet. Nu står den på læseferie og eksamener.

Makeuppen er meget standard for mig, i den forstand, at det typisk er en makeup i den her stil, jeg lægger, når det skal være en fin hverdagsmakeup. Altså sådan en dag, hvor jeg har tid til øjenskygge, men det trods alt ikke skal være vildt og avanceret.

produkter

Her ser I de produkter, jeg har brugt. Og så alligevel ikke, for jeg har da helt glemt øjenskyggerne kan jeg se, UPS! Håber I kan bære over med mig, jeg har eksamener på hjernen. (Det er i hvert fald min undskyldning) Hahaha..

Basen er foundation fra Essence, som i øvrigt varmt kan anbefales. Den er vildt god, dejlig høj dækkeevne, nem at arbejde med og meget billig.

Concealer paletten bruger jeg til at dække urenheder og mørke render under øjnene. Derudover bruger jeg den hvide farve til at lave noget lidt a la contouring. Altså i panden, under øjnene, ned langs næsen, under øjenbrynene og på hagen.

Jeg afslutter med et meget tyndt lag pudder for at mattere huden og derefter en løs hvid pudder for lige at “sætte” det hele.

Dernæst fortsætter jeg med highlighter og bronzer med en lille smule shimmer i. Jeg er ikke vild med alt for meget shimmer på mine kinder, men lidt kan godt gå an.

Øjenbrynene markeres let og en lipgloss med meget lidt farve kommer på læberne. Det er fint til hverdag, men jeg foretrækker faktisk som oftest læbestift fremfor lipgloss. Jeg er ikke så begejstret for den lidt klistrede konsistens, som nogle gloss desværre har.

Jeg har brugt tre øjenskygger til looket her. En sølv og en mørkegrå på øjenlåget og en lysegrå som eyeliner under øjet. Hvis det nu havde været et aftenlook, ville jeg have trukket den mørkegrå med ned under øjet i stedet for at lave et mere mørkt og markeret look.

Et par lag mascara til sidst, og jeg er på vej ud af døren. Det her er som nævnt en meget typisk makeup for mig, hvilket også betyder, at jeg har lagt den så mange gange, at det ikke længere tager særlig lang tid for mig. Og det er jo smart altid at have sådan en makeup i tankerne, når man ikke altid har 30 minutter til at lægge makeup.

op

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hue med pompom