Fifty Shades Darker

Grå blazer

2-banan

Blazer: H&M (I butikkernen nu)     T-shirt: Ganni     Jeans: Zara     Støvler: H&M (I butikkerne i sølv nu)

Jeg har nu i lang tid været på jagt efter en lidt længere blazer jakke. Inde i mit hoved havde jeg nok forestillet mig, at den skulle være sort. Men så lige pludselig hang den her lækkerhed lige for øjnene af mig, og den måtte jeg jo prøve. Jeg var positiv overrasket over pasformen, så den skulle jo selvfølgelig med mig hjem.

I dag var første gang, jeg havde den i brug, og jeg er helt sikker på, at den skal jeg nok blive rigtig glad for. Heldigvis var der også lige tid og lys til, at jeg kunne få T til at tage et par billeder af outfittet, så jeg kunne få det vist frem her nu.

For en gang sin skyld har jeg også stylet mit hår. Jep, jeg er udemærket godt klar over at det bare er et par krøller, men det er ret stort for mig, at jeg overhovedet får gjort noget ved håret. Det er ikke lige der min ekspertise ligger. Men jeg synes faktisk, det er rigtig fint med lidt krøller, så måske jeg skulle blive lidt bedre til at få brugt krøllejernet.

T-shirt og jeans har i set en del gange, men de er virkelig bare favoritter stadigvæk og uden tvivl to af de ting i mine skabe, som jeg bruger oftest. Støvlerne var jo en julegave, og de er faktisk allerede blevet brugt mere, end jeg havde regnet med. De er jo trods alt meget guld, og giver typisk også mange kommentarer, når jeg har dem på 🙂

Jeg er vild med dem!

Ellers er dagen gået med at fejre det der weekend, og jeg håber også, at I alle har en helt fantastisk én af slagsen <3

1-banan 3-banan

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fifty Shades Darker