3 favoritter lige nu

Nem makeup til weekenden

look2

Skal du ud i weekenden? Ellers skal du det helt sikkert en anden weekend, så se med her, hvor jeg viser et nemt og enkelt makeuplook til weekenden – med kun 8 produkter.

Med andre ord er det her mit bud på en fin makeup, der ikke kræver flere timer foran spejlet eller den store kasse med makeupprodukter.

Et nemt tip generelt, når det skal gå lidt hurtigt med makeuppen er at sætte fokus på læberne med enten en mørk eller farverig læbestift.

Derfra er det hurtigt at bygge resten af makeuppen op omkring læbestiften, og så behøves der egentlig ikke ske så meget på øjnene for at looket bliver formidabelt 🙂

Til looket her har jeg valgt at holde huden helt enkel og ensartet. Det vil sige ikke noget contouring, strobing eller andre mode trends. Bare en helt enkel og ren hud med en lille smule blush.

Når jeg skal lægge en makeup, som jeg ved kan holde hele natten i byen, så bruger jeg næsten altid en løs mineralpudder. Jeg er især vild med mineralpudder fra Youngblood, de skuffer aldrig.

Jeg bruger altid en matterende rispudder først, og så derefter selve mineralpudderen, for igen at afslutte med rispudderen, der “sætter” makeuppen, og sørger for, at den bliver siddende hele natten.

Egentlig skal man jo bruge en lille tyk kabuki børste til en løs mineralpudder, men jeg kan faktisk også godt lide at bruge min almindelige pudderbørste. Det synes jeg giver et lidt mindre pudret look, samtidig med at makeuppen stadig har høj dækkeevne. Uanset hvilken børste jeg bruger, skal en løs pudder på i cirkulære bevægelser, så man får arbejdet produktet godt ind i huden.

I øvrigt vil jeg gerne (igen) tippe om Jane Iredale Eyebrow pencil, som uden tvivl er det bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet til mine bryn. Det eneste negative jeg har at sige er, at man hurtigt bruger pennen op, der er ikke til frygtelig lang tid i den, men jeg synes alligevel, den er pengene værd.

Jeg har allerede brugt den første op, købt en ny, og er også sikker på, at jeg også vil købe en ny, når den her er brugt op.

Jeg er ikke fortaler for, at man ikke både kan have fokus på øjne og læber på én gang, det kan man sagtens.

Alligevel har jeg dog valgt at holde øjenmakeuppen ret enkel i det her look, og kun brugt én farve. Men så er den altså også guld. Det skulle jo nødigt blive alt for neutralt, det går simpelthen ikke.

Det her er altså mit bud på en nem og hurtig weekendmakeup, og husk endelig at afslutte med din yndlingsmascara.

8-produkter look1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 favoritter lige nu