Digital detox (og mad)

Økologisk makeup

weis3

//Indlægget indeholder sponsorerede produkter//

Jeg er ikke typen, der går op i, om mine produkter er økologiske, parabenefri eller noget som helst andet i den stil for den sin skyld. Hvis jeg synes, et produkt er flot, nemt at arbejde med og holdbar så er det fint for mig.

Men hvis et produkt jeg kan lide tilfældigvis også er økologisk, som tilfældet er med makeuppen fra Kjær Weis, så er det da bare dejligt.

Til looket her har jeg brugt foundation, cream blush, highlighter, øjenskygge, læbestift og en lip tint samt en mascara -alt sammen fra Kjær Weis, så på trods af, at det er første gang, jeg prøver mærket, så synes jeg nu, at jeg har fået testet en bred vifte af produkterne.

Alt i alt var jeg rigtig godt tilfreds med produkterne. Jeg valgte dog at påføre et let lag pudder ovenpå min foundation, for at sætte den og sørge for at min hud ikke blev så skinnende i løbet af dagen.

Hvis jeg skal fremhæve to favoritprodukter er det uden tvivl den fine pink cream blush og highlighteren. Dem er jeg vidst blevet afhængig af. De er super pigmenterede og meget nemme at arbejde med. Jeg påførte begge dele med mine fingre, og netop varmen fra mine fingre fik produkterne til at smelte ind i huden, på den der helt perfekte, naturlige måde. Jeg er fan!

weis1

Øjenskyggen er ikke den mest holdbare, jeg har prøvet. Så der vil jeg klart anbefale en øjenskyggeprimer under. Udover det var skyggen rigtig nem at arbejde med, og jeg synes det var nemt at lave et fint look med kun én farve.

På billedet er det læbestiften jeg har på, men den fine vinrøde lip tint kan klart anbefales – til hverdag eller til dig, der ikke er så glad for at gå med læbestift. Tinten er mindre kraftig i farven, og giver derfor et mere naturligt resultat.

Jeg er kæmpe fan af mascara, der giver fylde, masser af fylde, og det gør den her mascara desværre ikke. Den giver til gengæld rigtig fine lange vipper, så hvis man er til det, så kan den varmt anbefales.

Afslutningsvis vil jeg lige sige, at man til alle Kjær Weis produkter kan købe refiller, det vil altså sige, at hvis du bruger et produkt op, kan du købe en ny billigere udgave uden etui, som du så selv sætter i din tomme beholder -det er smart.

weis2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digital detox (og mad)