Outfitdetaljer og rabatkode

Makeup Look til Dinner Date

ojenkontakt

sponsoreret

Forleden var jeg ude at spise med manden min, og jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer mit hår og makeup-look fra aftenen. Jeg viser også, hvilke produkter jeg brugte til at kreere looket.

Hvis vi starter med håret, så elsker jeg, når det har lidt volume og liv. Derfor fordeler jeg KÉRASTASE materialiste flexible hold i håndklædetørt hår, inden jeg føntørrer det. Det giver den fineste volume efter min mening, og gør også, at håret efterfølgende har lidt struktur, så det er nemmere at arbejde med.

Inden jeg tog ud af døren fik håret lige en omgang LCC Pixie Dust Hairspray, som er en meget let hårspray, der egner sig fint til løsthængende hår, så der stadig er bevægelse i håret, og det ikke bliver for stift.

produkter

Videre til huden som jeg bedst kan lide at forberede ca. 30 minutter, før jeg lægger min makeup. På den måde er basen med dagcreme, primer og concealer helt tør inden jeg fortsætter med selve makeuppen. Når jeg ordner basen så brugte jeg i det her tilfælde en lip plumper for at give lidt fylde til læberne. Andre gange bruger jeg bare en god læbepomade.

Änglamark Nordic Birch Day Cream, er ganske fin, men jeg er ikke totalt pjattet med duften. Men min hud er glad for den fugt, den giver, og det er jo næsten det vigtigste.

Derefter bruger jeg en concealer under øjnene, rundt om næsen og på hagen. Det gør jeg for at se mere frisk ud og for at dække rødme. Når jeg har urenheder, så dækker jeg selvfølgelig også dem med en concealer. Her har jeg brugt en billig en fra essence, som er rigtig god. Generelt er jeg total vild med det meste fra essence. Deres produkter koster næsten gratis, og jeg synes de holder max. Det er virkelig et mærke, der kan anbefales, hvis ikke man har lyst til at bruge 300 kr. på et af de dyrere makeupprodukter.

Min primer er LÓreal Lumi Magique primer, som udglatter ujævnheder i huden, og har en rigtig flot lysreflekterende effekt. Jeg bruger den faktisk også afslutningsvis som highlighter. Elsker produkter, der kan opfylde flere formål.

Jane Iredale Sugar & Butter Lip Plumper er en total yndlings lige nu. Den har en Scrub i den ene ende og en Lip Plumper i den anden. Og den virker! Faktisk har plumperen den fineste farve, så man behøver ikke en læbestift ovenpå.

2

Min Mineral Powder fra GOSH er en absolut Go-To, som jeg ofte bruger, når jeg skal ud. Den er nem at arbejde med, den giver en flot dækning, og så er den super holdbar, og holder huden fin mat hele aftenen. Jeg er kæmpe fan, og det er et af de produkter, jeg køber igen og igen.

Som Blush har jeg brugt en Multi Stick fra Elf, som kan bruges både som Blush og på læberne. Den dupper jeg på med fingrene for et naturligt resultat.

Jeg tegner mine bryn op med en Eye Brow Pencil fra Jane Iredale, som er den bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg elsker den, og er allerede i gang med min anden. Og jeg er ret overbevidst om, at det er én, jeg kommer til at købe igen. Farven skrues op i den ene ende, så ikke noget med at skulle spidse den. Og så er der simpelthen den bedste bryn børste i den anden ende. Jep, en er uundværlig. Når farven er på plads, redder jeg afslutningsvis brynene igennem med en brynvoks fra Jane Iredale. Farven der er i det sæt, jeg har fået, er godt nok for lys til mig, så den kan jeg ikke bruge til brynene, men voksen er rigtig god til at fiksere brynene med. Farven kan jeg så bruge som øjenskygge i stedet for.

smil

Øjenskyggerne er en blanding af tre farver fra en Shimmer Cube fra Body Shop. De kan varmt anbefales. De er nemme at arbejde med, de holder fantastisk godt på øjenlågene, og så får man bare vanvittig meget produkt for pengene. Shimmer Cubes fås i forskellige farvekombinationer, hvor denne her er sølv, blå og grå, og hedder Palette 20. Farver, der efter min mening passer til alt.

Dernæst nogle lag af min all-time favorit mascara Lancôme Hypnôse, som giver både volume og længde. Det er en mascara, jeg køber igen og igen, og den står også allerede på min ønskeseddel til jul.

På læberne har jeg en læbelak fra YSL i farven Rouge Pur Couture 108, som er et rigtigt holdbart og lækkert cremet produkt til læberne. Jeg har sagt det før, og nu gør jeg det igen, hvis jeg havde pengene, og ikke havde så frygtelig mange læbestifter, som tilfældet er, så ville jeg købe alle farverne af de her læbelak fra YSL. De er super fantastiske.

2 pift af Jane Iredale Balance Hydration Spray for at sætte makeuppen og fugte huden, og jeg er klar til at gå ud af døren.

Det var så en gennemgang af de produkter, som jeg havde brugt til looket den anden dag. Nogle af produkterne har jeg omtalt kort, andre lidt mere i detaljer. Hvis du skulle sidde derude med spørgsmål til noget af det, så skriv dem endelig til mig, så skal jeg se om jeg kan svare 🙂

1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfitdetaljer og rabatkode