Smykker á la Ziggy Stardust

Valentines day Makeup

billede 1 billede 7

//Reklame//Sponsoreret indlæg//

Jeg viser her et romantisk, pastelfarvet makeup look til din Valentinsdag. Denne dag er romantikken jo i højsædet, så jeg synes, en romantisk lyserød øjenskygge passer helt perfekt til sådan en dag.

Step 1: Start altid ud med en god base. Det er vigtigt med en velplejet og fugtet hud, for at makeuppen lægger sig pænt. Dæk derefter eventuelle urenheder med en concealer og påfør derefter din yndlings foundation eller pudder efter behov. Tegn eventuelt dine bryn op og fugt dine læber med en god klar læbepomade.

billede 2

Step 2: Jeg har brugt den fine Diamond Glow øjenskyggepaletten i farven Grey Pink Drama fra Maybelline New York. Bag på paletten er der faktisk en guide til, hvordan de 4 farver kan bruges. Det er den vejledning, jeg har fulgt på billederne, jeg viser her.

Når du er færdig og tilfreds med resultatet, afslutter du med din yndlingsmascara.

Jeg har duppet en lille smule af den rosa øjenskygge på mine kindben også. Den giver en lidt farve og et rigtig fint skær, der fremhæver kindbenet super flot. Selvom øjenskyggen jo naturligvis ikke er lavet til kinderne, så kan den altså sagtens bruges. Jeg elsker, når et produkt kan være multifunktionelt, og bruges på flere måder.

Step 3: På mine læber har jeg brugt Max Faxtor Colour Elixir Lipstick i farven Angel Pink, som er en fin lyserød løbestift, med god holdbarhed.

Det var så mit bud på en fin og feminin makeup til Valentinsdag.

billede 5 billede 6 billede 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker á la Ziggy Stardust