Studiestart giver flere overvejelser

Eksamen og pink negle

pinkI dag stod den på mundtlig matematik b eksamen og jeg fik 12! Er så stolt af mig selv. Matematik er ikke det, jeg er bedst til, så det har krævet sved og tårer (dog ikke blod) at forberede denne eksamen. Jeg synes dælme, jeg har kæmpet og i dag fik jeg så min belønning.

Når jeg skal til eksamen tænker jeg naturligvis over mit tøj. Så det blev pænt og neutralt, men lidt farve skulle der til, så derfor de pink negle. 

Nu vil jeg hygge og fejre mit 12-tal.

God dag til jer alle.

negle

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studiestart giver flere overvejelser