Lak støvler

SOS produkter til vintertør hud

frost

Kulden udenfor og radiatorvarmen indenfor er super hård ved vores hud, som ekstremt nemt tørrer ud under disse forhold. Derfor er det ekstra vigtigt, at man finder nogle vinterprodukter, der passer perfekt til ens hud. Der er forskel på, hvad der virker for os hver især, også afhængig af hudtype. Men her viser jeg to produkter, som virker for mig.

Rønsbøl lip balm er en virkelig lækker læbepomade, som jeg bruger under mine læbestifter om dagen. Om natten sover jeg med et godt lag af den på læberne.

Den er ikke lavet til det, men jeg har fundet ud af, at den også er ret god til tørre neglebånd og smårifter på hænderne. Så nu bruger jeg den mere som en multi-balm end kun en læbe-balm, og har den altid med i tasken.

Vitamin E Overnight Serum-in-Oil, fra The Body Shop, har jeg tidligere brugt som en slags kur et par gange om måneden, hvor jeg har sovet med den.

Men her i vinterperioden har min hud virkelig brug for ekstra pleje og fugt, så nu sover jeg med den hver nat, for at holde min hud fin.

I sidste uge testede jeg en ansigtsmaske, som min hud bare ikke var gode venner med, og min hud tørrede fuldstændig ud, og blev helt rød og sart efterfølgende. ØV. Men det jeg vil sige, med det er, at efter det brugte jeg også olie serummen om dagen under min dagcreme, og jeg bilder mig ind, at det har genoprettet min hud hurtigere, end hvis jeg kun havde brugt en almindelig dagcreme.

Så hvis man, af den ene eller anden grund, skulle få problemer med huden, eller enkelte tørre områder, så kan det her produkt altså fungere som et fortrinligt sos produkt.

Jeg er i hvert fald rigtig glad for begge disse produkter, og nu har I fået mine gode råd med på vejen. Som sagt kan der være stor forskel på, hvad der virker for os hver især, men det her virker for mig, måske virker det også for dig?

ekstra-billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lak støvler