Jeg er gravid

Prøver på diverse produkter

produkter

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg er i gang med et projekt, der går ud på at få ryddet op i mine mange skønhedsprodukter, og det projekt kører stadig på højtryk.

Projektet er selvfølgelig for at få brugt de mange produkter, jeg har stående, inden de bliver for gamle. Men det er også et forsøg på at skabe lidt plads i vores skabe herhjemme, for der er jo altså et børneværelse, der skal indrettes på et tidspunkt. Og til det projekt skal vi også bruge lidt skabsplads.

Den anden dag rodede jeg lidt rundt i et af skabene, og fandt ud af, at jeg faktisk har rigtig mange af de der små gratis prøver liggende, og dem er jeg nok ikke så god til at få brugt i hverdagene.

Derfor har jeg nu bestemt mig for at gøre en indsats for at få ryddet op i netop alle disse små breve med prøver.

Jeg har fundet 31 forskellige prøver, én til hver dag i maj. De bliver stillet frem på badeværelset, og så skal jeg altså bruge én af disse prøver hver dag i en måned. Det er da en effektiv måde at få ryddet lidt op på, men det er også en god måde til at få prøvet en masse forskellige produkter.

Måske finder jeg endda nogle nye favoritter (som jeg altså først må købe, når jeg har fået ryddet mere op, i alt det jeg har.)

Jeg lover, at jeg gemmer emballagen fra de bedste og mest spændende prøver, så jeg når måneden er omme kan fortælle lidt om, hvilke produkter jeg har prøvet.

Der er alt muligt godt og blandet, men rigtig meget hud- og hårpleje, som jeg glæder mig til at prøve.  Selvfølgelig er der mange af produkterne, som man ikke rigtig kan nå at danne sig et ordentligt billede af, når man bare prøver dem én enkelt gang, det er jeg klar over, men glæder mig alligevel til at prøve en masse nye ting.

fugl bord

2 kommentarer

 • Jeg plejer at gemme dem til f.eks. ferier…. eller til tasken, hvis man lige mangler en creme, hvis huden er blevet tør… og så samler jeg dem også og giver dem væk til udsatte kvinder. F.eks. har jeg brugt dem til en pakkekalender til en enlig mor. Hun var henrykt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Tusind tak for din kommentar Jeannette.
   Du har helt ret, de er fantastiske at gemme til ferien. Det gør jeg også altid, men lige nu har jeg så mange, at der lige skal ryddes lidt ud i dem 🙂
   Hvor er det en sød ide med pakkekalenderen, jeg har også givet en del af mine væk faktisk 🙂 Det er altid rart at glæde andre jo.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er gravid