Mens vi venter på sommeren

Jeg er gravid

den-bedste

Egentlig taler billedet jo for sig selv, men der er alligevel så meget mere at sige. JEG ER GRAVID.

T OG JEG SKAL HAVE EN LILLE LÆKKER BABY!!!

Når det så er sagt, så ved jeg faktisk ikke helt, hvad jeg skal skrive, for mest af alt er jeg bare super mega lykkelig <3

T og jeg har gået i vores egne lille boble og glædet os over den lille baby inde i min mave, og nu er det altså blevet helt rigtig offentlig både med det her blogindlæg og med vores Facebook og Instagram opslag i går.

Så nu skal det bare blive november, men indtil da vil vi bare nyde ventetiden, og stille og roligt gøre os klar til at blive forældre.

Jeg er i dag 12+5, hvilket altså vil sige, at jeg er 12 hele uger og 5 dage henne i min graviditet.  Og sikke nogle uger det har været, de har været præget af voldsom kvalme, enormt træthed og alt for meget hovedpine.

Kvalmen har betydet, at jeg i perioder mest spiste franske kartofler og TUC kiks, mens jeg nogle aftener spiste sure vingummier. Nu er jeg begyndt at spise normalt, og jeg sover heller ikke middagslur mere, men hovedpinen er der desværre stadig. Jeg håber, at den snart forsvinder, men ellers tager vi det med, for det er lidt ligesom om, at det ikke gør så meget, når det nu skyldes det lille vidunder inde i maven.

Vi var til nakkefoldsscanning i fredags og den søde dame, der scannede mig var helt fantastisk, og alt så heldigvis ud som det skulle.

Den lille baby trives inde i min mavse, og nu glæder jeg mig bare til den næste scanning i uge 20, hvor vi nok også får kønnet på baby af vide.

Nu skal der laves indkøbslister, for mit baby shoppegen er da i den grad aktiveret, for har I lige set alle de søde babyting, der findes derude?? Det er vanvittigt, og hvis ikke T stopper mig, så ender jeg nok med at købe én af hver ting.. haha..

Jubii, jeg skal være mor, og T skal være far. Det er så absolut helt og aldeles fantastisk.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mens vi venter på sommeren