Lyserød habitjakke

33 produkter på én dag

morgen


sponsoreret

Hvor mange produkter bruger du i løbet af en helt almindelig dag?

Jeg bruger 33 forskellige! Det synes jeg faktisk er ret mange.

I en periode har jeg nu gået og tænkt over, hvor mange produkter jeg egentlig bruger på en dag, så nu ville jeg altså finde ud af det. I forgårs, en hel almindelig gennemsnitlig dag i mit liv, satte jeg alle produkter til side, når jeg havde brugt dem, så jeg til sidst kunne få et overblik over dem. Og det blev altså til 33 forskellige produkter.

Jeg går jo hjemme på barsel, og i forgårs besøgte jeg min bedstemor, så det var altså på ingen måder nogen speciel glamourøs dag. Bare sådan en gennemsnitlig én af slagsen. Og når jeg nu kigger på de produkter, som jeg brugte, så passer det meget godt med, at jeg faktisk bruger dem stort set hver dag. Så er der måske en enkelt dag, hvor jeg bruger et par produkter mere eller mindre, men det er vidst et meget godt gennemsnitligt billede, som jeg tegner her.

Nej, jeg vil ikke gennemgå alle produkterne. Sådan en lang smøre vil jeg alligevel skåne Jer for, men jeg vil fremhæve et eller to produkter fra hver produktkategori.

På det øverste billede ses 7 af de produkter, som jeg bruger fra morgenstunden.

Her vil jeg især fremhæve Just Fabulous Shower Gel fra Palmolive, som er et nyt produkt, jeg er blevet ret så vild med. Den har en lækker, let sødlig blomsterduft, og så er den med olier, der giver en lækker luksuriøs fornemmelse i badet samtidig med, at huden bliver dejlig blød og velduftende.

Og som ekstra bonus er Palmolive jo heller ikke noget dyrt mærke, og det gør jo bestemt ikke noget.

makeup

11 forskellige makeupprodukter, men det kunne nu sagtens have været flere. Her vil jeg sige, at der især er forskel på hverdag og specielle anledninger, og hvor meget tid jeg lige har om morgenen. Altså i det her tilfælde har jeg jo hverken brugt primer, øjenskyggeprimer eller bronzer for eksempel.

essence camouflage 2in1 makeup and concealer fortjener virkelig at blive fremhævet her. Generelt er jeg vild med essence. Det er simpelthen så vanvittig billigt samtidig med, at det er super godt. Det er jo ikke hver dag man oplever det med makeup, hvor jeg synes, at de gode produkter ofte har det med at være ret så dyre.

Den her foundation minder mig lidt om MAC Face and Body Foundation, og det er jo bare perfekt, for det er en af mine yndlingsprodukter. Jeg siger ikke, at der er tale om en dupe, men den minder altså om den. Dog er essence lidt tykkere i konsistensen. Det er helt sikkert et af de produkter, som jeg kommer til at købe igen.

har

Saltvandsspray, hårspray og shine spray er den trio, som klarer mit hår lige i øjeblikket. Netop på hårfronten varierer mit forbrug af produkter en del. Mange dage så bruger jeg slet ikke nogle stylingprodukter i mit hår, og andre dage kan jeg så gå all-in og bruge en hel stak. Men sådan til hverdag så er tre produkter faktisk nok i den høje ende.

Goldwell Sign Diamond Gloss Shine Spray giver et fint glans til håret, men det er især dens lækre duft, som jeg vil fremhæve. Jeg er absolut fan af velduftende produkter.

dag

I løbet af dagen bruger jeg også et antal forskellige produkter, det er vel meget naturligt. Håndsæbe, håndsprit, løbepomade og håndcreme er jo bare sådan nogle basisprodukter, som de fleste af os bruger i løbet af dagen.

Eau Thermal Avéne Spring Water er et favoritprodukt, som har fulgt mig i en hel del år nu. Jeg bruger den i øjeblikket som face mist, i løbet af dagen, for at friske mit ansigt op. Om sommeren bruger jeg den også for at køle mine ben ned, hvis jeg eksempelvis går meget på en ferie, og jeg sprayer den på hele kroppen om aftenen, hvis jeg har fået lidt sol i løbet af dagen. Den køler, og fugter, og det er jo lige hvad man har brug for efter en varm dag. Men altså i øjeblikket bruger jeg den altså som face mist, og til at “sætte” min makeup med lige efter jeg har lagt den.

ansigt

Jeg er ikke typen, der får renset mit ansigt om morgenen, men om aftenen vil jeg gerne bruge lidt ekstra tid på det. Tilstanden på min hud er meget svingende, tør til tider, lidt fedtet i t-zonen på nogle tidspunkter, urenheder der kommer og går og så videre.

Med alderen er jeg blevet meget bedre til at prioritere min hudplejerutine, og der går ikke én aften uden, jeg plejer min hud. Før i tiden kunne jeg godt nøjes med at fjerne makeup, og så var det ligesom det. Jeg sørger også for at skifte lidt rundt i de produkter, jeg bruger, da jeg hurtigt oplever, at effekten aftager, hvis jeg bruger de samme produkter for lang tid af gangen.

Matas Spot Stick fortjener at blive fremhævet her. Den skal smøres direkte på urenheden, og jeg må sige, at jeg har rigtig gode erfaringer med den. Hvis det blot er mindre urenheder, der er på vej, så kan det her produkt altså tage dem i opløbet. Hvis det derimod er store urenheder, dem der primært er forårsaget af hormonelle udsving, så kan den altså ikke stoppe dem, men den får dem til at blive mindre og fortage sig hurtigere end normalt. Og det er jeg altså rigtig meget fan af.

Så blev det her blogpost da også et længere et af slagsen. Godt jeg ikke gav mig i kast med at skrive om alle produkterne 🙂

 

 

2 kommentarer

 • Jeg tror også jeg bruger omkring det samme antal 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Dejligt at høre, at det ikke kun er mig, der bruger en mindre hær af produkter hver dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød habitjakke