Lækkerier fra DM Skincare

Du ser træt ud!

mig-og-produkter

1

For F***** hvor er jeg træt af at få af vide, at jeg ser træt ud. Ja, jeg ser træt ud nogle gange, og hvad så? Hvorfor er det, at folk synes det er okay at kommentere. Jeg forstår det simpelthen ikke. Nogle gange har det bare været en hård dag, man har ikke sovet så godt om natten, eller man har måske bare ikke så meget makeup på.

Og ærligt talt, så synes jeg, det er okay at se træt ud, uden at folk behøver kommentere det. For typisk, så ved jeg da godt, at jeg ser træt ud. Tro mig, jeg føler mig da også træt! Men jeg bliver ikke mindre træt af sådan en dum kommentar, tvært imod.

Nå, det var så lige et surt opstød fra mig her i starten af indlægget. (Måske er det fordi jeg er træt).

Men jeg har til gengæld en rigtig god kur mod poser under øjnene, som jeg deler med Jer her. Og det er et tip, der virker.

All Eyes on Me fra MaskerAide er en pakke med 4 sæt øjen gele patches til at påføre under øjnene.

Sådan gør du:

Afrens huden og brug skintonic.

Tag et sæt patches ud af pakken og fjern beskyttelsesfilmen fra begge patches.

Placér dem lidt nede under øjnene.

Tag en pause på sofaen og hvil dig i 15-30 minutter mens de virker.

Hvis der sidder lidt produkt tilbage på huden, når du fjerne dem efter de 15-30 minutter, kan det duppes ind i huden med fingrene.

Jeg har nu prøvet de her patches 4 gange, og alle gange har jeg været dybt imponeret over resultatet. Min hud ser klart mere frisk og opstrammet ud. Jeg kan også mærke, at huden omkring øjnene er godt fugtet, og det er efterfølgende lettere at lægge min makeup omkring øjnene, hvor jeg (desværre) har fået nogle fine linjer..

Det er sådan et produkt, jeg fremover vil have liggende i skabet, så jeg kan bruge dem inden en fest, et vigtig møde eller andet, hvor jeg i hvert fald ikke gider se træt ud.

All Eyes on Me fra MaskerAide er super nem at bruge, OG DET VIRKER. Det er da skønt. Jeg er FAN.

Du kan finde dem lige her, hvis Du har fået lyst til at prøve dem.

produkt-i-brug produkt-emballage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra DM Skincare