Restaurantbesøg ( Og den kommende uge)

MOTD

2

Dagens makeup.

Lavendel på øjnene, røde læber og mat hud.

På billedet herunder kan I se, hvilke produkter jeg har brugt til dagens look.

Der er både gamle makeupfavoritter og nye produkter imellem. I dag er første gang, jeg prøver min nye pensel fra by Swiercz, som jeg brugte til min Nude Magique Cushion Foundation. Jeg synes penslen er rigtig god; nem at arbejde med og god til at “buffe” foundation ind i huden med. Den pensel, tror jeg på, bliver en af mine favoritter.

makeup

3

ny 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurantbesøg ( Og den kommende uge)