Makeup på 15 minutter

Lækkerier fra DM Skincare

produkter

1

Jeg har haft fornøjelsen af at teste en række produkter fra DM Skincare. Og det er faktisk ikke første gang. Jeg har nemlig tidligere testet deres lækre sheetmask. Det blogindlæg kan du læse lige her.

Denne gang havde jeg især fokus på at teste den dybderensende Red Clay maske. Det er også den, jeg har i hovedet på billedet herunder 🙂

Jeg synes masken efterlader min hud lækker blød, og jeg føler faktisk, at min hud er lidt renere. Men sådan ved lige at kigge på huden, kan jeg ikke se forskel på huden. Masken er meget rød, og farver meget, men den er faktisk nem nok at få af alligevel.

Både Cleanser og Toner er jeg ret vild med. De er begge to lækre at bruge, og efterlader huden lækker ren. Dem er jeg fan af.

Fodcremen har jeg faktisk ikke prøvet endnu, men tror jeg vil tage et bad lige om lidt, og så skal mine fødder da efterfølgende forkæles med fodcremen, inden jeg går i seng. Altid dejligt med lidt mig-tid inden sengetid.

maske

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup på 15 minutter