Hanefjeds tern

Löwengrip Care & Color

lcc

I dag vil jeg lige snakke lidt om et relativt nyt mærke, som jeg har testet for første gang. LCC eller Löwengrip Care & Color, som det hedder, er et svensk mærke, som blev dannet tilbage i 2012. Nu er det så ved at gøre sit indtog i Danmark, og jeg var spændt på at teste de tre produkter, som jeg fik i gave af nogle skønne eks-kollegaer for lidt tid siden.

LCC Clean Up Shower Gel:

Jeg er kæmpe fan af shower gels, og jeg elsker at prøve nye. Især duftene er jeg pjattet med. Der er da ikke noget mere fantastisk end et velduftende bad 🙂 Jeg har ikke noget negativt at sige om den her shower gel, men den er heller ikke sådan fantastisk. Den er dejlig skummende, og indeholder shea, som giver godt med fugt til huden. Duften er bare ikke sådan ekstraordinær, så på mange måder er den sådan lidt ordinær. Men emballagen er virkelig pæn, og lige præcis sådan et produkt, som man gerne vil have stående.

LCC Pixie Dust Hairspray:

En super let hårspray, der giver et meget let hold. Den er ikke kraftig nok til at holde en opsætning, men jeg har været glad for den, når de små flyvske hår skulle lægges ned. Og så har den en ret lækker duft, som er svær at beskrive, men er sådan en lidt sød duft af kokos og karamel. Faktisk tror jeg, den kunne være ret god som parfume 🙂

LCC Clean & Calm Facial Cleanser:

En rens, der også kan fjerne makeup, inkl. øjenmakeup. Jeg foretrækker dog, at bruge en makeupfjerner først, og så bruge min cleanser bagefter. Derfor har jeg heller ikke testet den her som makeupfjerner, men udelukkende som en cleanser. Jeg kan godt lide, at den er sæbefri, så den ikke udtørrer huden. Den virker godt nok lidt fedtet, når man fordeler produktet på huden, men den efterlader ansigtet med en lækker ren og fugtet fornemmelse.

Det var lige en lille anmeldelse af tre produkter her fra mig. Jeg håber, I synes det var spændende at læse med. Samtidig vil jeg gerne beklage, at der er lidt langt imellem mine blogindlæg i den her tid.

Min hverdag er præget af en graviditet, der sænker mit energiniveau en del, og samtidig har T haft ferie, så vi har slappet af, spist god mad og fået gode oplevelser. Derfor har bloggen heller ikke været helt så højt prioriteret som tidligere, og det håber jeg, I har forståelse for 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hanefjeds tern