Henna dot kjole fra Vero Moda

Empties december 17

december

sponsoreret

Årets sidste omgang opbrugte produkter rammer hermed bloggen.

Uden at sige for meget, så bærer den vidst tydeligt præg af, at jeg går hjemme på barsel, og hverken har så meget tid til mig selv, eller kommer så meget ud for den sags skyld 😀

Det kræver jo heller ikke et super trænet øje for at se, at to af produkterne vidst ikke er tomme. Niks, det er de ikke, men de dur simpelthen ikke mere. Den store runde er ét kombinationsprodukt til kinder og læber fra The Body Shop, men farven klæder mig ikke rigtig, og nu er den vidst også blevet for gammel. Så ud med den.

Den lille creme-øjenskygge er tørret helt ind, og kan heller ikke rigtig bruges mere. Jeg er generelt ikke fan af creme-øjenskygger, så det er jo også derfor, at den her bare har stået. Så den er altså røget i skraldespanden også.

Nu til de reelle empties, de produkter, jeg rent faktisk har fået tømt.

Den lille krukke er en fodcreme fra DM Skincare, og ærlig talt var der nok ikke rigtig nok produkt i den til, at jeg kan komme med en konklusion på den. Den virker fin, men har jo ikke prøvet den i længere tid. Så ikke så mange kommentarer om den.

Rexona deodoranten er næsten en fast inventar i de her indlæg. Et ret kedeligt hverdagsprodukt, men deodorant skal der jo til.

Nu til noget langt mere spændende.

Shampoo og Conditioner fra Dennis Knudsen. Quatro Oil Complex er velegnet til alle hårtyper, og gør håret lækkert blødt, mere kontrollerbart, og forbedrer elasticiteten.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med de to produkter fra Dennis Knudsen, som jeg klart vil anbefale. Mit hår er ret let at rede ud, og det holder sig glat i dejlig lang tid. Jeg synes også, at mit hår virker mere blødt og glansfuldt, hvilket jo altid er et lækkert resultat, når man prøver ny Shampoo og Conditioner. Og med en pris på kun 80 kr. for 450 ml, så synes jeg altså, det er et rigtig godt køb.

Som jeg startede med at skrive, så bærer det her indlæg præg af, at det er baby, der er boss herhjemme. Der er ikke meget tid til selvforkælelse for mor her, og der er heller ikke meget tid til at lægge makeup og teste nye lækre produkter med en baby på armen.

Jeg håber, jeg kan vise jer nogle flere spændende produkter i næste omgang empties.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Henna dot kjole fra Vero Moda