Winter Outfit

Lak støvler

ny2

Støvler: Dorothy Perkins (Kan købes på Zalando)     Fishnet Tights: H&M     Jeans: Zara     Skjorte: H&M

Støvler med statement hæle trender helt vildt i øjeblikket, og jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg så de her støvler. Dem måtte jeg simpelthen bare eje. Jeg er inde i en (lang) periode lige nu, hvor jeg slet slet ikke kan få nok sko og støvler. Og de her er så (endnu) et af mine nye i samlingen.

Hælen, som fader fra sort og til gennemsigtig, er helt igennem fantastisk, og så har hælen en helt perfekt højde. Den der højde, hvor man får en god holdning (læs: numsen løftes på den der pæne måde), uden man mærker, at man vader rundt i høje støvler. Lige præcis sådan som det skal være.

Skjorteblusen er også ny. Den fik jeg i julegave af min søde storebror, og den er bare så lækker. Komfortabel og pæn på samme tid, bedre bliver det da ikke.

Er den blå baggrund i øvrigt ikke super cool? Det er nogens garagedør, som jeg lånte, så det håber jeg er okay med dem 🙂

ny1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Outfit