Festival

Håndbagageregler

ferie

Sommeferie? Og kun med håndbagage?

Det kan man sagtens.

Det har mange fordele; det er som regel en del billigere at rejse uden en stor kuffert, og det er bedre for miljøet, da flyet med det mindre bagage ikke bruger så meget brændstof. Så ren win-win 🙂

MEN, og der er et MEN. Et stort MEN endda.

Der kom for nogle år siden nogle lidt strammere regler omkring håndbagagen, der gør, at man i sin håndbagage kun må medbringe en gennemsigtig, genlukkelig pose, der maks kan rumme 1 liter med sine flydende genstande. Det vil altså sige, at alt, der er flydende, skal være i denne pose.

Og de fleste vil nok nikke, når jeg siger, at rigtig rigtig mange af vores makeup- og skønhedsprodukter er flydende. Udover, at man kun må have denne ene pose med, så er der krav om, at hver enkelt beholder, man har i posen, maks må  kunne indeholde 100ml. Igen vil mange nikke, når jeg påstår, at mange af vores produkter indeholder mere end 100ml.

På trods af, at det lyder lidt vanskeligt og en smule omstændigt, så kan det faktisk godt lade sig gøre. Man skal bare lige bruge lidt ekstra tid på at tænke det igennem og planlægge sine behov på ferien. (Hvis kæresten eller manden skal med, så kan det også være, du er heldig, at han har lidt plads tilovers, som du kan bruge) 🙂

På billedet viser jeg de produkter, jeg havde med i min Chek-in-bag, som den gennemsigtige pose hedder, da jeg var i Barcelona i april. Solcreme var der ikke plads til, så det købte jeg dernede. Der findes heldigvis rigtig mange produkter i rejsestørrelser efterhånden, så man kan sagtens være smuk og lækker på ferien, selvom man kun rejser med håndbagage.

Alle produkterne kan købes på nicehair.dk

Indlægget er sponsoreret. Tak til Nicehair.dk der har givet mig produkterne som vareprøver i forbindelse med dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival