Grey & Blue

Hvad vil du gerne læse om på bloggen?

sanex

1

Jeg er lidt nysgerrig efter at høre, hvad du som læser af min blog, egentlig bedst kan lide at læse om her på min blog? Og hvad vil du gerne læse mere om? Kom endelig med jeres tanker og meninger, enten i kommentarfeltet eller ved at sende en mail til mig på tanjakmogensen@outlook.dk

Jeg sætter stor pris på Jeres meninger, og håber virkelig, der er mange af jer, der vil give mig jeres mening med på vejen 🙂

Blogindlægget her i dag skal også handle lidt om produkterne fra Sanex, som I ser på billedet. Jeg har nu testet dem i et stykke tid, og må sige, at jeg er godt tilfreds.

Jeg tror, de fleste bøvler lidt med tør hud hist og her, og for mange bliver det forværret, nu hvor vinterkulden kommer. Især mine ben har brug for ekstra fugt, og det får de med den her body lotion fra Sanex.

Deodoranten er også rigtig effektiv, men jeg er bare mest til deodoranter på spray, så det er ikke en jeg personligt vil komme til at bruge i fremtiden, men det ændre ikke på, at den er rigtig god.

En rigtig god fugtgivende håndcreme er uundværlig i den kolde tid, og den her fra AtopiCare serien fra Sanex er uden tvivl et musthave.

Generelt om serien vil jeg sige, at det er sådan en rigtig fin serie til hverdagsbrug. Det er ikke en super luksuriøs serie på nogen måde, men den virker, og det er sådan det skal være. Priserne er desuden også meget rimelige, så hermed en anbefaling fra mig til Jer.

Ud over denne anbefaling, så var der jo også lige en lille bøn til Jer, i håb om, at I vil komme med jeres input til bloggen. Fortæl mig endelig, hvad du kan lide at læse om, og hvad du kan tænke dig at læse mere om her på bloggen.

Kram fra mig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey & Blue