Calvin Klein t-shirt

Jeg skal sove tre gange mere -Tanker om tiden, der går for hurtigt

urTiden går for hurtigt. Jeg synes det er svært at følge med. Der er så meget, jeg gerne vil nå. Ting jeg gerne vil sige, se og nyde. Men der er altså ikke tid til det hele. 

I år er et begivenhedsrigt år hjemme hos os. Vi skal giftes. Jeg skal stoppe med mit job og i gang med at studere. Og vi skal så utrolig mange andre spændende ting. Og jeg glæder mig rigtig rigtig meget. Men tiden må godt gå lidt langsommere så jeg har bedre tid til at glæde mig.

En lille oversigt over noget af alt det, der skal ske.

Jeg skal sove tre gange mere og så har jeg fødselsdag. Jeg fylder 28 år. Jeg glæder mig naturligvis, men jeg synes også det er tankevækkende at jeg allerede bliver så gammel. For 28 år er faktisk ret gammel.

Jeg skal sove seks gange mere og så tager jeg til København i et par dage og skal ind og se ELLE Style Awards. Jeg glæder mig. Men har også allerede tøjkrise.

Jeg skal sove tretten gange mere og så skal jeg ha lavet prøveopsætning af mit hår til brylluppet. Jeg er mega meget i tvivl om, hvordan mit hår skal sidde. Skal det være oppe eller nede, jeg har jo ret langt hår efterhånden.

Jeg skal sove fjorten gange mere og så skal jeg ha lavet en dum operation hos tandlægen. Der skal opereres en kindtand ud, som desværre sidder langt nede i kæben. Av på forhånd.

Jeg skal sove enogtredive gange mere og så skal vi til Aarhus og høre DAD + Dizzy Mizz Lizzy. Jeg glæder mig.

Jeg skal sove toogfyrre gange mere og så skal vi ind og se Ørkenens Sønner. Det bliver garanteret mega sjovt.

Jeg skal sove nioghalvtreds gange mere og så er det min sidste dag som ugift.

Jeg skal sove tres gange mere og så skal jeg giftes med manden i mit liv. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig og ser frem til denne dag. Det bliver den bedste dag i mit liv.

Jeg skal sove treogtres gange mere og så tager vi afsted på bryllupsrejse.

Jeg skal sove enoghalvfjerds gange mere og så starter jeg med at studere. Det bliver en hel anderledes hverdag, som jeg nok lige skal vænne mig til.

Jeg kunne sagtens fortsætte sådan her. Der kommer til at ske så mange spændende ting til sommer og i efteråret også. Men det må i høre om en anden dag.

Jeg glæder mig utrolig meget til alt det, der sker i vores liv lige nu og alt det der skal ske i fremtiden. Men jeg ville nogle gange ønske, at jeg kunne stoppe tiden, og fik lidt bedre mulighed for at nyde det hele.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein t-shirt