Pause fra eksamen

Sommerferie!!!

negle

Jep, overskriften lyver ikke! Jeg har sommerferie nu. Eksamen er overstået, og nu står den på afslapning og arbejde. I morgen skal jeg ud med dem fra studie og spise og ha en øl. Det fortjener vi efter en 6 timer lang eksamen i dag og et lidt kedeligt semester 🙂

Søndag flyver jeg til Pisa med min dejlige mor. Det bliver godt, selvom jeg kommer til at savne min mand.

Neglene lavede jeg den anden dag, og det er stadig det, jeg har på neglene. De skal laves om i morgen aften, så de er klar til ferien. Men den grønne farve passede jo fint til eksamen, selvom det kun er til mundtlige eksamener, der er grøn dug på, og selvom det er den helt forkerte grønne farve i forhold til det 🙂

I den her tid har jeg ikke de mest kreative negle, har simpelthen ikke tid og overskud til det. Så det bliver typisk en farve og så lidt glimmer. Måske det ændre sig her i sommerferien..

Jeg ved, der er mange af jer, der også har været til eksamen i dag. Jeg håber, det er gået godt for jer. Selv har jeg rigtig svært ved at vurdere min eksamen i dag. Det er den første skriftlige eksamen, jeg har på uddannelsen, så har ikke rigtig noget indtryk af, hvordan niveauet er. Så nu krydser jeg fingre, og venter spændt.

Ha en rigtig dejlig weekend alle sammen.

Knus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pause fra eksamen