Julen er flyttet ind i det lille hjem

Goodiebox december

DSCN5271

 

Her er et lille kig på december måneds Goodiebox. Det er som flere af jer måske nok ved, en boks med beauty produkter, som man kan abonnere på. Igen i denne måned er jeg rigtig godt tilfreds med indholdet.

Især er jeg blevet rigtig glad for So Susan Wonderlighht ( luminizer + brightening base). Stiften indeholder to produkter. En flydende highlighter og en stick til at lysne øjenomgivelserne. Jeg har prøvet den i tre dage nu, og den er virkelig god. Den kan anbefales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er flyttet ind i det lille hjem