Plisseret kjole

GOODIEBOX X hvisk

box1

sponsoreret

Så er det vidst på tide, at jeg får vist Jer min fine GOODIEBOX, som er lavet i samarbejde med hvisk smykker. Det er lidt tid siden, at jeg modtog den, men jeg har med vilje ikke vist indholdet frem før nu, for jeg synes, at alle skulle have muligheden for at åbne deres egen box og blive glædelig overrasket, inden jeg afslørede indholdet.

Men nu er den vidst delt så mange steder på de sociale medier, at jeg også roligt kan gøre det uden at træde nogen over tæerne.

Så på billedet herunder ses så et billede af indholdet i denne måned. Jeg har tidligere haft et abonnement på GOODIEBOX, men det er noget tid siden, så det var virkelig hyggeligt at modtage boxen denne måned. Det er virkelig lækkert med sådan en gave én gang i måneden.

box2

Jeg har endnu ikke fået prøvet nogle af produkterne, men jeg glæder mig især til at prøve masken fra miqura og bryn produktet fra benefit.

Udover de lækre produkter var der en rabatkode til hvisk smykker, som jeg lige vil dele med Jer søde læsere.

Gå ind på hvisk via linket her (reklame link) og brug koden HVISK-GB, så får du 20 % på alle sølv, guldbelagte og rhodinerede smykker. Koden er gældende t.o.m d. 09.07.17.

Her til sidst vil jeg lige dele et af mine nye stylings for netop hvisk med jer. Den hedder Detailed Denim & Summer Gold. Hvad synes i om den?

1495654995

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plisseret kjole