Kalenderlys

Julen er flyttet ind i det lille hjem

DSCN5272

 

Så kom julepyntet frem. Det er så hyggeligt. Jeg bliver helt nostalgisk og tænker tilbage på alle de gode juleminder, når jeg går og hænger pyntet op. Noget har jeg fået med hjemmefra, andet har jeg selv købt. En god blanding af gammelt og nyt, ligesom julen skal være.

DSCN5274

Den strikkede nisse lavede min mor til mig, da jeg var lille. Jeg elsker den ligeså højt i dag, som jeg gjorde dengang. Når den er fremme, er det rigtig jul.

DSCN5269   DSCN5267

DSCN5266

Glædelig jul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalenderlys