En lilla drøm

Baby B´s barnedåb

butterfly

Hold nu helt op, hvor er han da bare alt for lækker!

Altså der er slet ikke ord for, hvor højt jeg elsker den her lækre lille fyr <3

I søndags havde vi barnedåb for vores lille baby, som slet ikke er så lille mere. Stop tiden! Det går simpelthen alt for hurtigt. Mor her kan slet ikke følge med.

Dåben foregik i Hjerting Kirke og efterfølgende fik vi brunch på Hjerting Badehotel sammen med venner og familie. Det var bare en dejlig dag, og tak til alle Jer, der var med til at gøre dagen til noget helt særligt.

Morgenen startede stille og roligt, og baby B havde jo ingen anelse om, at han snart skulle have vand i hovedet, men vi var da lidt spændte på, hvordan han ville opføre sig i kirken. Gad han at ligge stille, eller ville han blive utilfreds? Ville han “snakke” så højt, at han ville overdøve præsten? (Tro mig, han kan virkelig råbe højt vores lille mand)

Og ville han mon stikke i et vræl, når vandet ramte hovedet? kjole

Men vi havde bare absolut ingen grund til bekymring, for baby opførte sig jo eksemplarisk, som han faktisk altid gør. Han er bare den bedste baby. Han sagde lige en enkel lille lyd, da jeg lagde ham ned i mine arme, da vi gik op til døbefonden, han vil nemlig helst sidde op, så han kan følge med i det hele, men så kunne præsten jo ikke så godt plaske vand i hovedet på ham 🙂 Men ellers kiggede han bare, og var ligeglad med vandet. Da vi satte os igen, faldt han i søvn, og sov i mine arme resten af gudstjenesten. Det var dælme dejligt nemt.

Kjolen er fra T´s familie. Hans mor har lavet den, og både T og hans bror samt to af baby B´s fætre er døbt i den, så det var naturligt, at den skulle B også have på.

Da han havde sovet i dåbskjolen, som der jo er tradition for, at man skal, så skiftede han kjolen ud med sættet på det øverste billede. Butterfly og charmeklud – så er man da alt for lækker <3

rum

Som nævnt tidligere tog vi på Hjerting Badehotel efter kirken, hvor vi havde fået plads i deres smukke strandpavillon. Brunchen blev serveret som buffet, og bordopdækningen var meget casual, sådan som vi synes, det bør være til en barnedåb.

Jeg havde selv lavet bordkortene, som var grønne og blå ugler lavet på perleplader. De udgjorde et fint, farverigt og uhøjtideligt indslag på bordene.

Vi havde simpelthen den fineste dag, og det var dejligt at baby B endelig fik sit navn <3

ugle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lilla drøm