Crepe og krøller

Jeg er blevet mor

benjamin-4-dage

Prøv lige at se en lille lækker dreng, der ligger lige der!

Jeg ved godt, at alle forældre synes, at deres lille vidunder er den skønneste i verden, men altså ham her han er altså for alvor skøn <3

Søndag d. 5/11 kl. 20.40 blev vi forældre til vores længe ventede dreng. Det var én dag over termin, og vi var efterhånden frygtelig utålmodige, så det var fantastisk endelig at få lov til at møde det lille menneske.

Det var ubetinget kærlighed ved første blik <3

Alt i alt så havde jeg en god fødsel, som gik relativt hurtigt. Det er jeg super taknemlig for, og hvor var T bare den sejeste mand i hele verden. Han taklede det hele så perfekt, og var en kæmpe støtte fra da vandet gik og veerne startede om eftermiddagen til strabadserne var ovre. Han er så sej!

Nu er vi herhjemme, og nyder hvert et øjeblik sammen som familie. Jeg ved ikke, hvordan jeg skulle have klaret det uden ham, han er den bedste i verden.

Hold op hvor elsker jeg mine to drenge højt <3 Ord kan slet ikke beskrive, hvor lykkelige de gør mig.

Tiden løber vanvittig hurtig, og den ene dag tager bare den anden. Derfor har der også været stille her på bloggen, og sådan vil det nok være i et stykke tid. For jeg sidder altså lige og kigger på min lille søn, og det skal tiden bruges på lige nu. Så må bloggen vente 🙂

Det betyder ikke, at der ikke kommer indlæg op, men forvent bare ikke så mange lige nu 🙂

Det var så et temmelig sukker-sødt hej fra mig her på en aften, hvor T er ved at hænge lysestager op, ser fodbold og drikker en velfortjent øl, imens vi begge beundrer vidunderet, der ligger i sin baby nest, og sover så sødt. Hold kæft hvor er han kær <3

4 kommentarer

 • Stort tillykke med den lille prins. Vi venter lige nu på vores første, som gerne skulle melde sin ankomst om små 7 uger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Mange tak <3 Og alt held & lykke med jeres lille baby <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Stort tillykke! Hvor ser han bare dejlig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Tusind tak 🙂 Vi synes også, han er ret dejlig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crepe og krøller