Lækkerier fra the Balm

En lilla drøm

stoevler

Smukke smukke lilla blomster pynter i min stue lige nu. Og det er da vidst meget godt, at der er lidt farve og forårsfornemmelser inde i min stue, for hvor er det da bare alt for hvidt og koldt udenfor. Sneen vælter ned, og det er jeg altså bare ikke fan af. Jeg er bestemt heller ikke fan af de -6 grader, som termometret viser.

Men altså for at vende tilbage til de smukke blomster, så er det en buket fra baby B´s barnedåb som vi holdt i søndags. Jeg lover, at der kommer et par billeder her på bloggen fra barnedåben også, men jeg skal lige have indsamlet billeder fra de forskellige, som fotograferede på dagen, inden det bliver til et blogindlæg. Men jeg lover, at det nok skal komme.

Blomster, blomster, blomster, jeg kan slet ikke få nok af blomster. De gør mig glad, og dagen bliver bare lidt mere lækker, når man har smukke blomster at kigge på.

Faktisk så er det nok også mit bedste indretningstip, indret med blomster. Der er simpelthen ikke ét sted i hjemmet, hvor det ikke pynter med blomster.

vase

Jeg er vild med kontrasterne i buketten. De kraftige lilla-blå farver op mod de sarte hvide blomster. Smukt med smukt på.

Men altså inden jeg går fuldstændig i blomster-selvsving, så vil jeg da også lige minde om, at I jo altid kan følge mig på Instagram, hvor jeg hedder MyLifeasTulle.

Her kan I se endnu flere billeder, end jeg får vist her på bloggen, og I kan også se lidt mere uhøjtidelige billeder i min Insta-Story. Jeg håber i hvert fald, I har lyst til at følge med der også <3

For lige at vende tilbage til hele blomstertemaet, så skal vi til at gøre vores have i stand til foråret, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvor mange blomster der skal pynte i haven. For det vil helt sikkert være smukt, men de skal jo også passes, og får jeg lige gjort det.. Hmm.. Tænke tænke.. 🙂

Det var alt for i aften, hvor der var blomster på blog-menuen.

macro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra the Balm