Trend: Rød og leopard

Mads Nørgaard Pufty alona tørklæde

mads

Så er det da vidst også på tide, at jeg får vist Jer mit lækre halstørklæde, som jeg fik i julegave.

Den er dejlig vamset, da den er lavet dyne-jakke-style, altså med syede felter, der gør den puffet som en dynejakke. Giver den sætning ovenfor overhovedet mening? Jeg er ikke sikker, men I forstår helt sikkert godt, hvad det er jeg prøver at forklare, ikke? 🙂

Den er virkelig lækker, men den er også ret glat, da det er nylon, den er lavet af, så jeg har ærlig talt haft lidt problemer med at binde den, så den sidder fast i det vestjyske blæsevejr.

Men til vindstille dage er den super 🙂

Den er fin til min vinterfrakke, men jeg tror faktisk, jeg kommer til at bruge den endnu mere, når jeg tager mine forårsjakker og læderjakker i brug. Det kommer den til at være helt perfekt til. Jeg glæder mig allerede. Er det kun mig, der er træt af det kolde vintervejr?

Billedet er taget i vores stue, hvor vi næsten lige har køb de hvide spisebordsstole til. De turkise har vi haft i længere tid, men da vi købte huset, købte vi også et nyt og større spisebord, så det krævede flere stole. Vi faldt så for de hvide, og blev enige om at have et miks af de turkise og hvide, for at skabe lidt kontrast i stuen. Faktisk er jeg blevet rigtig glad for den beslutning.

Og ja, til sidst er der vidst ikke andet at sige end blomster, blomster, blomster. Det pynter så fantastisk, og så er jeg vild med, at det bringer en smule forår ind i stuen, selvom det faktisk sner lidt udenfor i dag.

Jeg elsker blomster, så er det sagt.

Det var alt for mig i dag, mange tak fordi du læser med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Rød og leopard