Red Knit

Royal Copenhagen Flora skål

flora1

I går lovede jeg, at der snart ville komme nogle billeder fra vores nye hus, men vi er altså stadig ikke helt på plads endnu. I skal dog ikke snydes helt for lidt billeder, men det bliver så nogle interiør detaljer af lidt nips ting i denne omgang.

Først vil jeg vise min smukke smukke skål frem. Det er Royal Copenhagen Flora, og motivet hedder Iris. Jeg er total pjattet med Flora stellet, og synes virkelig det kan noget andet, end det klassiske Royal Copenhagen. Lige nu går jeg med overvejelser omkring, hvor meget af stellet, jeg gerne vil have. Foreløbelig har jeg fået 3 skåle. Udover den her med Iris har jeg fået Rhododendron og Magnolia. To af dem har jeg fået i gave af min mor, én til min fødselsdag og én da jeg blev udlært. Den sidste fik jeg af min bror, da jeg blev udlært.

Jeg har ikke pakket dem ud før nu, da jeg vidste, vi skulle flytte, men nu er de endelig kommet frem, og står og pynter i min nye stue.

Nu skal jeg så bare bestemme mig for, om der skal et fad og en lille sukkerskål fra serien på juleønskesedlen. Godt der er lidt tid endnu til at bestemme sig i.

vase2

Udover min skål vil jeg i denne omgang lige snakke lidt om min nye blå vase. Jeg har i et stykke tid været på jagt efter en vase med en mindre åbning end dem, jeg har i forvejen. Jeg synes nogle gange, det kan være lidt svært at få en lille spinkel buket, eller de der afskårne blomster man køber, som ikke er bundet i en buket, til at stå pænt i vasen, hvis hullet er for stort. Så jagten var altså gået ind på en ny vase til samlingen.

Den her faldt jeg tilfældigvis over i en lille interiørbutik i middelfart i vores sommerferie. Vi havde været til brunch, og gik derefter en lille tur i gågaden inden turen gik videre. Siden har jeg set vasen i andre farver både i Inspiration og Bahne faktisk, så det var ikke sådan en lille unik ting, jeg havde fundet mig der. Men glad for den, det er jeg.

Da T så kom hjem med en buket blomster i går, så kunne vasen jo passende komme i brug for første gang. Nu står både vase, blomster og min skål og pynter på vores nye spisebord.

vase1Jeg er altså ret pjattet med det der flytte i hus noget. Det er en ret dejlig fornemmelse, og jeg har en fest med at gå og indrette alle rummene. I skrivende stund er T ved at hænge vores vinreoler op i stuen, så der sker noget nyt hver dag, og inden længe er vi nok helt på plads i vores nye hjem.

Faktisk så har jeg indtil for få år siden sagt, at jeg ikke nødvendigvis ville flytte i hus. En lejlighed i byen passede mig ret fint. Men hvor er jeg glad for, at vi kom på andre tanker, nu hvor jeg sidder her i min sofa i mit nye hus, ser min handymand lave huset helt perfekt, og vi så småt bare venter på at baby kommer ud til os, så vi kan starte et nyt kapitel i vores liv som husejere og forældre. Livet er ret så fantastisk <3

flora2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Knit