Nem måde at fjerne glimmerneglelak på

Ingredienser, du skal holde øje med

brasilien

1

Nogle ingredienser er bare bedre for dig end andre. Her kommer en lille guide til fire brasilianske super ingredienser, som virkelig kan gøre noget godt for dig.

Læs med her, og se hvilke brasilianske ingredienser, du skal kigge efter, næste gang du køber skønhedsprodukter.

Buriti-olie:

Palmetræer kan være andet end pæne at kigge på. Buriti-olie udvindes nemlig af frugten fra et brasiliansk palmetræ. På dansk hedder træet “Livets træ”, og det i sig selv er da ret smukt. Frugten, og dermed olien, indeholder store mængder A- og E-vitamin samt antioxidanter. Disse ingredienser gør at buriti-olie er særdeles fugtgivende, og har en antiinflammatorisk effekt.

Buriti-olie bruges blandt andet i hårkure på grund af, at den netop er så fugtgivende. Aveda Dry Remedy Moisturizing Masque er en af de hårkure, der netop indeholder buriti-olie. Jeg har testet hårmasken, og den er virkelig fugtgivende, og giver en rigtig flot glans til håret.

Murumuru-olie:

Denne olie kommer ligeledes fra et palmetræ, denne gang fra frøene, der presses for at udvinde olien. Murumuru-olie er rig på A- og C-vitamin og indeholder derudover store mængder omega-3 og omega-6. Olien er meget blødgørende, hvilket gør, at den er super anvendelig til både hår- og hudplejeprodukter.

Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru er en hårolie, der netop på grund af murumuru-olien, er yderst fugtgivende og samtidig har en anti-frizz effekt. Jeg bruger olien til at samle mine spidser, så de ikke ser så tørre ud. Derudover bruger jeg den til at lægge alle de små “babyhår” ned med, så mit hår ser mere velfriseret ud.

Acai:

Mange af jer har nok stød på Acai-bærret, som var mega hypet sidste år. De tørrede bær skulle spises som snack, og acai-pulveret skulle drysses i smoothies og ovenpå yoghurt med mere.

Acai-bærret er en såkaldt superfood, da det indeholder en stor mængde antioxidanter, omega-3, omega-6 og calcium.

Nu har Acai så fundet vej til vores skønhedsprodukter, og blandt andet så indeholder EOS Lip Balm Blueberry Acai, som navnet antyder, acai. EOS er en super lækker 95 % økologisk og 100 % naturlig balsam til læberne, som jeg elsker at bruge her i den kolde vintertid.

Cupuacu: 

Inde i den brasilianske regnskov vokser et træ, der er i familie med kakao. Og derfra kommer cupuacu, som endnu ikke er så kendt i Danmark, men som betegnes som en superfood ligesom acai.

Hvis dine hænder, lige som mine, tørrer ud her om vinteren, så kan jeg varmt anbefale John Masters Cacao & Cupuacu Hand & Body Buttersom er en ret fed og super fugtgivende creme, jeg bruger inden sengetid. Den er rigtig fantastisk, og er med til at holde mine neglebånd bløde på trods af kulden udenfor og varmen fra radiatorer indenfor.

Det var min guide til brasilianske superingredienser, som kan være med til at gøre dig endnu mere skøn. Så gør dig selv en tjeneste og kig efter de her 4 ingredienser.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem måde at fjerne glimmerneglelak på