Godt nytår

Nem måde at fjerne glimmerneglelak på

fremgang

1

Jeg elsker neglelak med glimmer. Det er min favoritfarve! Nååh nej, glimmer er ikke en farve. Men altså det jeg gerne vil sige er, at jeg elsker (næsten) alt der glimter og glitrer, især neglelak.

Men men men, det er bare så mega besværligt at fjerne sådan en neglelak med glimmer. Altså sådan for alvor vanskeligt. Men her er en let og hurtig metode til at fjerne den flotte glimmerneglelak.

Med denne fremgangsmåde er det let som en leg, så hvis du, ligesom jeg, elsker neglelak med glimmer, så skal du læse videre.

Fremgangsmåden er ikke ny, så der sidder helt sikkert nogle af jer derude, som godt kender til den, men hvis det her blogindlæg kan gøre livet lidt nemmere for bare en neglelaksfan, så er mit mål med indlægget her opnået 🙂

Det skal du bruge:

Neglelakfjerner, vatrondeller og stanniol. Jeg bruger Cutex Strenghtening Nail Polish Remover, og den synes jeg fungerer rigtig fint, og så kan jeg godt lide, at den ikke tørre neglebåndende ud.

Jeg skifter min neglelak 2-3 gange i ugen, og har efterhånden prøvet en del forskellige neglelakfjernere, og den her er bestemt en af de bedre.

Sådan gør du:

Påfør neglelakfjerner på en vatrondel og læg derefter vatrondellen ovenpå din negl. Pak neglen ind i stanniol. Det gør du så ved alle ti negle (og så føler man sig lidt som en hjælpeløs robot, da man ikke kan lave så frygtelig meget mens man går rundt med ti stanniol-dutter på fingrene). Når der er gået godt 5 minutter, gnubber du lidt på neglen med vatrondellen, og ved du hvad, når du så fjerner stanniol og vatrondel, så er neglelakken væk 🙂 Det er smart. Der kan nogle gange sidde en lille smule neglelak tilbage på neglen, men hvis der gør det, så fjernes det super nemt men en ekstra vatrondel.

Sådan her fjerner jeg altid neglelak med glimmer i, for det virker bare ikke super godt på traditionel vis. Hvis man bare prøver at fjerne det med en vatrondel med neglelakfjerner på, så hiver glimmeret fat i vattet, og ødelægger det med det samme, og på den måde er det vildt tidskrævende at fjerne lakken. Og det gider jeg ikke.

Jeg håber, der sidder nogle derude, der kunne bruge min lille guide her.

På billederne har jeg tre forskellige neglelak på mine negle:

Essie Need a Vacation

CND Creative Play #449 Glittabulous

Maybelline Superstay 3D Gel Effect Plumping Top Coat

Essie kan jeg godt lide, fordi de er sådan lidt fashionagtige i nogle af deres kollektioner samtidig med, at man altid kan finde neutrale og klassiske farver i deres kollektioner. Og så har deres lakker bare de sjoveste navne.

Som i nok har forstået i det her indlæg, så elsker jeg glimmer, så den fine lak fra CND er en favorit. Den gør mig altid i så godt humør.

Top Coaten fra Maybelline er virkelig en af de bedste Top Coats, jeg nogensinde har prøvet. Den lægger sig som et super beskyttende lak ovenpå neglelakken, og giver en super flot glans samtidig med, at den øger holdbarheden markant på de lakerede negle.

Det var en lille guide fra mig. Over and out.

neglelak produkter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår