Netbluse, Nagel stager og blomster

Lækkerier fra the Balm

hoj

Det er efterhånden ved at være lang tid siden, jeg købte mine produkter fra the Balm. Det var første gang, jeg prøvede noget fra mærket, men jeg havde hørt så meget godt, så jeg var rigtig spændt på at prøve produkterne selv.

Nu har jeg så haft god tid til at prøve alle produkterne, inden jeg skriver det her indlæg.

NUDE tude Eyeshadow Palette:

Det er faktisk vildt dårligt, at jeg ikke har taget et billede, hvor man kan se de fine farver i øjenskyggepaletten! Hold op en dårlig blogger jeg er! Ej, seriøst.. men nå, google er Jeres ven 😀 Øjenskyggepaletten er nok den fineste, jeg har. Jeg er vild med farverne, jeg er vild med kombinationsmulighederne, og jeg er vild med designet på selve paletten. Øjenskyggerne er super holdbare, så der er simpelthen ikke noget skidt at sige om det produkt.

PUT A LID ON IT Eyelid Primer:

Et af de der lidt “kedelige” produkter, som man måske ofte har en tendens til at springe over, fordi man jo ikke kan se, at man har brugt en øjenskyggeprimer. På den måde er det altså bare sjovere at bruge penge på en fin øjenskygge eller en lækker læbestift. MEN, gør Jer selv den tjeneste at investere i en øjenskyggeprimer, hvis ikke allerede det er sket. For faktisk kan man godt se, at du har en primer på øjenlåget, i hvert fald efter nogle timer hvor din øjenskygge stadigvæk sidder helt perfekt takket være primeren. Jeg er vild med den her fra the Balm, og den vil jeg gerne anbefale.

thebalm

Mr. WRITE (NOW) Eyeliner Pencil:

Ja, som navnet siger, så er det en eyeliner, men det er jeg altså ligeglad med. Den har en perfekt farve og konsistens til at bruge som øjenbrynspen. Så for mig er det altså et produkt til mine øjenbryn. Jeg er vild med den kolde tone og den bløde konsistens, der gør den super nem at arbejde med.

CHEATER! Mascara:

Den her mascara lover volume, intens sort farve, fylde og længde. Og det er altså mange ting på én gang. Jeg synes måske heller ikke helt, den kan leve op til det. Det er en ganske udmærket mascara bevares, men de er altså set bedre efter min mening.

time Balm foundation: 

En meget blød foundation, som smelter helt, når den kommer i kontakt med huden. Jeg synes, den er lidt svær at styre, fordi den er så flydende, og den kan være svære at få til at dække helt, fordi  man nemt trækker den af igen med sin svamp eller foundationpensel. Altså ikke en foundation som jeg er stor fan af.

Sexy Mama anti-shine, translucent powder:

En fast pudder med meget matterende effekt. Faktisk så matterende, at jeg synes den virker udtørrende på min hud. Hvis jeg kun bruger et ultra let lag, så kan den godt bruges, men det er et produkt, som jeg skal være meget varsom med, hvis ikke jeg vil se tør ud – og det vil jeg ikke..

GIMME BROW fra benefit:

Ja, det er altså ikke et produkt fra the Balm, det er jeg da godt klar over, men den passer lige ind i det her blogindlæg, fordi jeg netop også har brugt den til looket på billederne.

OG MÅ JEG LIGE HAVE LOV AT SIGE WAUW!

Der går lang tid imellem, at jeg sådan for alvor falder på halen over et makeup-produkt, men det er altså sket her. Jeg er for alvor forelsket i den her Brow- Volumizing Fiber Gel, der lover, at give volume og farve til brynene, på en naturlig måde, samtidig med, at den tæmmer dem. Det er et produkt, jeg har fået i en Goodiebox for længe siden, og det er da virkelig en fejl, at jeg først for nylig er begyndt at bruge den.

Det er simpelthen et lækkert produkt, der gør alt det, som den lover. DEN ER FANTASTISK, og den skal jeg helt sikkert have købt i Full-Size, for nu kan jeg simpelthen ikke undvære den.

Det er længe siden, jeg har vist et makeuplook her på bloggen, og jeg har faktisk savnet at lave det. Men med en baby, der ikke altid sover så meget, så er der lidt lang tid imellem, at mit ansigt egner sig til at få taget billeder. Haha 😉

Men jeg håber, at der ikke går så lang tid igen, inden jeg kan vise lidt mere makeup.

Kram fra mig til Jer, og tak fordi I gider læse med <3

bred

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netbluse, Nagel stager og blomster