Dyreprint til efteråret

Lilla læbestift fra MAC

3-leo

//Indlægget indeholder reklamelink//

Den anden dag skrev jeg, at i nok skulle komme til at se mere dyreprint her på bloggen, og det blev så allerede i dag. Jeg er vild med det, og det ses relativt ofte i mine outfits.

Læbestiften fra MAC “Men Love Mystery” har jeg vist jer tidligere, men jeg synes den passer så fint her til efteråret, så den skulle da lige i brug igen til det her look.

Ligeledes er min korte leopardjakke også ved at snige sig ud af klædeskabet, og vil så gerne bruges her i efteråret.

Looket her fik jeg lyst til at lave, da jeg samtidig tog hul på min nye mascara, som jeg har glædet mig til at prøve.

Det er første gang, jeg prøver en mascara fra theBalm, og jeg har kun positivt at sige om den. Den jeg har på vipperne hedder Cheater!, og skal give volume, fylde, længde og en intens sort farve.

Efter min mening er det ikke den meste volumegivende mascara, jeg nogensinde har prøvet, men til gengæld så ligger den fjer-let på vipperne, og ser meget naturlig ud, selvom den giver en flot volume. Nogle gange synes jeg, at volume-mascara kan få vipperne til at se lidt tunge ud, men det gør denne her fra theBalm bestemt ikke.

mascara

På billederne har jeg smykker på fra Hvisk, og dem kan du finde lige her. (Reklamelink)

Jeg har altid brugt sølv- og guldsmykker sammen, da jeg rigtig godt kan lide det personlige udtryk, det giver, når man mikser de forskellige metaller.

Oftest bruger jeg blå, grå og brune nuancer på øjnene, men indimellem kommer de lilla nuancer frem, og den her læbestift er jo den perfekte anledning til at få lidt farve på øjnene også.

Til sidst vil jeg da bare lige sige, at i nok skal komme til at se mere til den sølvgrå baggrund, der er på billederne her, det er nemlig én af vores vægge i vores nye hus, og jeg har fundet ud af, at den udgør en rigtig fin fotobaggrund. Hvor heldig har man da lige lov at være 🙂

1-leo

2 kommentarer

  • The Normcore Rebel

    Er helt vild med farven, super modigt valg! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Tusind tak for din søde kommentar <3 Synes også, det er en rigtig fin farve.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyreprint til efteråret