33 produkter på én dag

Time is a Number

ur

“Time is a Number, Life is a Wonder” sådan sang Michael learns to Rock i Go´Morgen Danmark her til morgen. Sangen fangede mig egentlig ikke rigtigt, hvis jeg skal være ærlig.. Og det skal man jo..

Men lige præcis den sætning fangede alligevel min interesse, alt imens jeg sad i sofaen og gav baby mad. Godt trætte var vi begge to i morges, søvn gør vi ikke så meget i herhjemme nemlig.

Udover, at sætningen i sig selv er smuk, så fangede den nok min interesse lidt ekstra, fordi jeg den anden dag tog det her billede med uret med henblik om at skrive et blogindlæg om tiden, der går alt alt for hurtigt.

Så det blogindlæg får I så her, men med det lille tvist grundet sangen fra MLTR.

Please stop tiden, eller få den i hvert fald til at gå lidt langsommere. Mor her kan så absolut ikke følge med, som i overhovedet ikke faktisk. Hun vil i hvert fald ikke følge med!

Min baby er nu 4,5 måned gammel. Hvor blev tiden af? Nå, ja.. Jeg ved det jo godt. Jeg har brugt tiden på at kigge på min baby. Og jeg elsker det. Jeg elsker ham så højt, at ord på ingen måder kan beskrive det. Jeg elsker hans far så ufatteligt højt, og jeg elsker vores lille familie på 3. “Time is a number, Life is a Wonder”.

Og hvor er livet da virkelig bare “a Wonder”, det vidste jeg da godt i forvejen, men er for alvor blevet bekræftet i det med en lille baby. Eller “lille” er næsten forkert at sige efterhånden. 8 kg og 67 cm baby på 4,5 måned taler vi om. Min lille baby, bliver så stor. Han er simpelthen det lækreste, der findes, også selvom han spytter hans grød ud igen, når vi prøver at give ham det. Grød og mos er vidst lidt overvurderet, hvis du spørger baby B 🙂

Men altså den der tid – jeg ved simpelthen ikke, hvor den bliver af. Jeg kunne godt bruge nogle flere timer i døgnet, både fordi jeg rigtig gerne ville sove lidt en gang imellem, men også fordi der er så mange ting, jeg gerne vil nå.

For at være ærlig, så bliver bloggen her forsømt i øjeblikket. Tiden (og lysten) er faktisk ikke helt til det. Til gengæld har jeg kastet min kærlighed endnu mere på Instagram, end tilfældet har været tidligere. Jeg er vild med det, og jeg tror, at jeg har bestemt mig for at bruge min tid og kræfter dér i øjeblikket fremfor på bloggen.

Det betyder så, at der vil komme en periode, hvor jeg vil være endnu mindre aktiv, eller måske slet ikke aktiv er på bloggen, i den næste stykke tid.

Jeg er nysgerrig efter, om jeg kommer til at savne det, og hvis jeg gør, så kommer jeg jo bare tilbage på bloggen for fuld styrke, men nu må vi se.

Tiden er også knap, fordi jeg i de her dage, sidder og skriver optagelsesprøve til min top-up bachelor, som jeg forhåbentlig skal starte på til august. Egentlig vil jeg helst bare nyde min barsel, men den her optagelsesprøve er jo altså ret vigtig, så den skal også lige have min tid og opmærksomhed.

Hvis I vil hjælpe mig med min optagelsesprøve, kan I gå ind og besvare mit spørgeskema via linket herunder:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=JQ1M3K2C3P3P

Hvis du ikke allerede følger mig på Instagram, så håber jeg selvfølgelig, du vil gøre det, så du fortsat kan følge med i, hvad jeg går og laver 🙂

Jeg hedder selvfølgelig mylifeastulle på Insta 🙂

På gensyn herfra <3

 

 

2 kommentarer

 • Tiden flyver virkelig afsted når man får børn, og det bliver den desværre ved med at gøre 😛 Men det lyder som om i har det godt ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Ja, kan godt forestille mig, at tiden bare kommer til at flyve afsted fremover.
   Hvor bliver jeres datter også bare stor 🙂 Jeg følger jo lidt med på dine sociale medier også 🙂
   Men ja, du kan tro vi har det godt. Vi har det fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

33 produkter på én dag