Juleaftens outfit

Blomster skal der til

1

Skjorte: H&M ( I butikkerne nu )     Nederdel: H&M     Støvler: Deichmann     Taske: Steve Madden

Jeg har en ting med blomster. Jeg elsker blomster. Og i øjeblikket skal der også være blomster på mit tøj. Derfor har jeg lige tilføjet den her fine blomstrede skjorte til min garderobe.

Jeg vil bruge skjorten til både nederdel som her, men også til et par jeans. Den er super anvendelig, og skal nok blive brugt flittigt, er jeg sikker på.

På grund af printet kan skjorten pifte et mere enkelt hverdagsoutfit lidt op, uden det bliver for pænt. Det kan jeg godt lide.

Både nederdelen og støvlerne er fra sidste år, og er efterhånden blevet brugt flittigt. Begge dele er også blevet vist frem her på bloggen flere gange. Tasken har jeg også vist før. Det er en sommerferie gave fra T, som jeg fik i sommers da vi var på tur til Flensburg.

Billederne her er taget d. 22. december, hvor jeg var på vej på shoppetur med min søde mor, for at få styr på de sidste julegaver.

Nu er julen allerede overstået, det er slet ikke til at forstå. I morgen skal jeg igen på shoppetur med min mor, men denne gang er det udsalgsshopping den står på. Håber jeg finder nogle gode ting 🙂

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaftens outfit