Empties januar 18

Netbluse, Nagel stager og blomster

nettr

En blandet landhandel, sådan kan man måske bedst beskrive dagens blogindlæg. Men kender I ikke de der dage, hvor man på samme tid har både en masse ting, man gerne vil sige, og så alligevel ikke rigtigt har noget på hjerte?

Tror i dag er sådan en dag for mig.

Jeg har to nye billeder liggende på computeren, som jeg ikke har vist jer endnu, så de to billeder kommer til at danne rammen for det her blogindlæg, også selvom de så absolut intet har med hinanden at gøre. Så brug ikke for lang tid på at lede efter den røde tråd – den er her ikke.

På det øverste billede har jeg ét af mine mange nye køb på, nemlig netblusen, som er fra H&M. (Købt på udsalg den anden dag til 25 kr.)

Jeg har lidt et had/kærlighedsforhold til netbluser, og til konceptet med at have en bluse indenunder en t-shirt. Den ene dag synes jeg, det ser frygteligt ud, dagen efter er jeg pjattet med det. Hvad synes I?

På det nederste billede kan man jo selvfølgelig ikke komme udenom den enormt lækre buket, som jeg fik af verdens bedste mand for et par uger siden, men det er egentlig lysestagerne, jeg gerne vil snakke lidt om.

Stoff Nagel lysestager er ret så fantastiske i designet, synes jeg. Jeg har ønsket mig dem siden de blev sat i produktion igen, og i julegave fik jeg så endelig to af dem. Jeg overvejede en periode, om jeg skulle gå på jagt på diverse loppemarkeder efter nogle af de oprindelige, men den tanke droppede jeg, og vil nu gerne erhverve mig et par stykker mere af de nye her. Jeg er vild med, at man både kan sætte dem sammen på al verdens måder samt bruge dem enkeltvis, hvis det passer bedre ind i boligindretningen.

Fik jeg sagt, at jeg er vild med blomsterne? 🙂 En lidt mere vild og anderledes buket end T normalt køber til mig. Men han har vidst fulgt lidt med og opdaget, at jeg er vild med store vilde buketter i øjeblikket. Jeg er også ret vild med ham, og jeg er vild med, at han altid er så opmærksom. <3

Nu må jeg hellere stoppe det her blogindlæg, inden det bliver alt for pladderromantisk.

Tak fordi du læste med helt her til den sidste linje på trods af dem manglende røde tråd.

blomster

2 kommentarer

  • Jeg er også helt vild med de fine STOFF stager, gad godt have nogle stykker selv, da de er så fine og tidsløse 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Tak for din kommentar Nikki 🙂 Ja, jeg skal helt sikkert også have nogle flere stager. Godt jeg “snart” har fødselsdag 😉 Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties januar 18