Julen er kaloriernes fest

Juleaftens outfit

skjorte

Rigtig glædelig jul <3

Jeg sidder i sofaen, der er julefilm i tv og masser af slik i slikskålen på bordet. Det er 1. juledag, og der julehygges max i det lille hjem.

Juleaften blev holdt hjemme hos os sammen med min mor og bror og T´s forældre. En stille og rolig aften med det mest fantastiske mad, som T havde lavet, og massevis af gaver. Vi er simpelthen så forkælede herhjemme, og vi har fået så mange skønne gaver alle tre.

I dag har vi været til julefrokost hos min mor, og her til aften slapper vi af herhjemme. Jeg sidder, og kigger på vores smukke juletræ, og føler mig bare lykkelig <3

Morgenen i går startede ud med gaver, da det jo også var 4. søndag i advent. Jeg fik den smukke skjorte, som jeg har på, på billedet, af T. Den er fra Opus, og kan købes på Zalando. Nederdelen er fra H&M, og er et af mine nyeste køb.

Skjorten er lidt oversize, er kortere fortil end bagtil, og har de fineste læg henover ryggen. På én måde en klassisk og pæn skjorte, på en anden måde helt speciel. T er bare mega god til at købe gaver. (Selvom adventsgaverne jo egentlig er fra julemanden).

Billedet er taget inden alle gaverne kom ind under træet i går, så derfor ser det lige lidt tom ud, det gjorde det bestemt ikke, da gaverne kom ind under træet (og langs væggene i stuen). Vi havde SÅ mange gaver, det var helt vildt!

Juletræet er som I kan se, så langt fra farvekoordineret, men jeg synes, det er smukt. Pynten er et fantastisk miks af nyt og gammelt. Noget har jeg med hjemmefra, noget er hjemmelavet, og noget er nyt. Det er ikke lige kønt alt sammen, men tilsammen så udgør det vores perfekte juletræ.

Jeg elsker julen og alle dens traditioner. Jeg elsker hyggen med familien, den gode mad, og jeg elsker julegaver. Jeg er virkelig som et lille barn, der slet ikke kan vente med at give og få sine gaver. I år var ingen undtagelse, og der var endnu mere at pakke op i år, da man jo altså ikke kan åbne sine egne gaver, når man ikke engang er 2 måneder endnu. Hvor var det altså hyggeligt at sidde der med sin lille baby og åbne de mest fantastiske julegaver til ham. Vi har den skønneste familie, som giver de dejligste gaver.

Jeg er så taknemlig <3 Glædelig jul <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er kaloriernes fest